Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedno je sigurno, na ovakva takmičenja se prijavljuju samo grobovi, žabe, gabori i djevojke sa osjećajem niže vrijednosti. Lijep pozdrav.
Bas tako. Ovo me podsjeća na onu komediju "Dva smo svijeta različita", odnosno na epizodu kad se i Bahra prijavila za Miss, pored svih ostalih grobova i žaba.
Sabura
Od tih 175 95% su sponzoruse koje hoce preko noc da dodju do slave i novca nekog od krkana koji ce je nakon nekoliko godina izlemati i poniziti ali ce ona to trpiti jer ima pored sebe partnera kockaste glave sa rukama punim steroida i zadahom droge....onda se na kraju zale i krive drzavu za takvo stanje....
jesu li godine ograničene?
Treba posebno naglasiti ovo Turizma. Cak i tumac za ovo takmicenje treba. Nema labavo
Ovaj izbor za Miss je ujedno test za IQ
dajte mis biroa za zaposljavanje
Svaka bi fin zivot na guzove
dobro se danas na izbore za miss ne prijavi 10 000 djevojaka. pa svaka je danas na instagramu model.
promovise turizam tako sto gu*** izvali🤣🤣🤣
.... još nisam , sad ću ! 💃
TURIzam
joj da meni zena vako izgleda ja bi bio najsretniji, al meni zena izgleda ko nilski konj al stas kako je tako je, bila je i ona dobra dok nije posla jest