Lijepa pjevačica
136

Za elegantan izgled ne treba bogatstvo: Emina Bajtarević otkrila da je nastupila u jeftinoj haljini

I. S.
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Emina Bajtarević je oduševila sjajnim nastupom, ali i izgledom u "Supertalentu", a sada je otkrila da nije potrošila mnogo novca na haljinu.
Ovu prelijepu kreaciju je naručila sa kineske stranice na kojoj se odjevni komadi prodaju po pristupačnim cijenama.

"Sa haljinom sa Sheina i Dedom te produkcijski predivno uređenom scenom, ispunila sam si želju i na pet minuta bila Christine iz mjuzikla 'Phantom of the Opera'. Zahvalna sam na svim komentarima i podršci koju mi iskazujete i dan poslije. Srcem se osjećam kao pobjednica. Nadam se da ću uspjeti nastupati sa Dedom i na drugim lokacijama u Hrvatskoj te da biste došli gledati naš show. Sretni praznici i Nova godina od mene, Dede i moje porodice", napisala je Emina.

Kao što je poznati, pobjedu u "Supertalentu" je odnijela Filipinka Chriztel Renae Aceveda. No, društvene mreže su preplavili komentari onih koji smatraju da je Emina zaslužila prvo mjesto.

"Malenoj čestitke, ali Emina je naša pobjednica", "Malena ima glas i jako je simpatična, ali Emina je trebala pobijediti. To je za mene supertalent", neki su od njih.

Screenshot: Instagram/vimoksha_
Screenshot: Instagram/vimoksha_

"Ljudi, šta je, tu je. Hvala vam za sve, a Deda i ja nastavljamo uveseljavati publiku", poručila je Emina.

Ova talentovana djevojka je u finalu spomenutog muzičkog takmičenja oduševila žiri.

"S krajem si ga zakucala, ta razina glumstvenosti koju uključuješ, to toliko lijepo izgleda. Zbilja te bilo gušt gledati, hvala ti na ovom finalu", poručila joj je Martina, a Maja je kazala kako je njena opuštenost fascinantna.