Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok sam bio dijete uvijek sam slušao muške priče o ženama kao i izreke o njima. Jedna mi je ostala u sjećanju i ona kaže: "Sine moj kad porasteš značeš da nema loših žena. Samo dobre i bolje." Valjda je i sada tako.
trpo bih je ko konj tako mi Allaha
@hamo2zijancer Pa i one su "nekome" dobre. Dobar si ti dobar samo ti ne treba ta završnica na komentaru.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nije čuvala unučad i pite razvijala, može joj se
Sad hoću reći... Da je svake jbne nedjelje čistila, prala, peglala, usisavala jer je jeftina struja i da je razvijala, pravila pekmeze, ajvare, itd vidio bi ti nje. Žena sebi život posvetila i svoje potrebe na 1.mjesto stavila. Da su naše nene i majke tako, ne bi sad imale vodu u koljenima, proširene vene, bolna leđa. Jarane moja nene prije 40g s dedom i majstorima kuću gradila dok se ova slikala po Bahamima. Ali, svakom svačije kako kažu..
Dobar
skinite s nje sve što njoj ne pripada, doživjet ćete traumu.
Ocuvana a puno presla sto znaci redovno odrzavana
čestitam fotografu na dobroj obradi
Ovo je samo do genetike. :)
fuj babuskare
e vako nešto u BiH nikad nećeš vidjet. tu je žensko žensko dok se ne uda
Dobra bakuta :)
lijepa izvana, a cini se i kao jako lijepa osoba iznutra.
@Bodyfeat ... odlicno pitanje :) podsjeca me na jednu gospodju koja je divna osoba.
@peanut I to ti je dovoljno da znas kako se radi o dobroj osobi "iznutra" ? :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ma bježi'...zgadi mi kafu. Aferim baba ali bilo bi draze da ne otvorih slike.
" ..i sve su vile i sve su kraljice.." al' ova matora je stvarno sex-bomba!
Fina nane
bolja od pola nasih zena od 30 godina, kod nas se zena porodi zapusti se kao da joj je 70 ne vodi vise brigu o sebi. A gle babe 61 god , primjeti se starost ali ima bolje tijelo od pola nasih 'žena' .
Ne nego ih muskarci zapuste, locu pivo iz dvolitarskih flasa, kockaju se, nakamaraju 2-5 djece i ocekuju od zene da ih opsluzuje u svakom smislu - zene su najmanje krive!
obuci se...
Skini se...
@WilliamCostigan ignorišem te ka i muhu....:-D
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Dobra koka grahorka...
svaka cast za trud ali vidi se da je to ipak starost i ne moze se prikriti, i zato razumijem ove kojima se gadi to izgladnjivanje stare kože