{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Vizažista Diora Marlon Monroe dolazi u BiH

16.3.2014. u 10:43
0
0
Vizažista Diora Marlon Monroe dolazi u BiH
0
Poznati francuski vizažista Marlon Monroe dolazi u Bosnu i Hercegovinu.
Ovaj poznati ljubitelj umjetnosti šminkanja i transformacije koji je sarađivao sa najpoznatim svjetskim brendovima, održat će seminar u Franšiznom centru u Vitezu 10. i 11. aprila, a organizator je salon ljepote "Prestige".

"Čast nam je u BiH ugostiti jedno tako veliko ime u svijetu šminkanja. Dovoljno je reći da je Monroe konsultant za kozmetičke brandove kao što su Dior i Guerlain, te da je dio šminkerskog tima Paris Fashion Weeka. Monroe je također na čelu odjela prodaje i linije proizvoda zastupljenih u kući Atelier. Radio je i u najpoznatijim pariskim kabareima Chez Michou i Mme Arthur, kao i sa najboljim evropskim fotografima kao što su Jean Daniel Lorieux, Chistophe Mourthé, Jean Marie Perrier... Za seminar vlada veliki interes i prijavili su se najbolji šminkeri iz cijelog regiona. Nakon završene edukacije svi učesnici dobit će certifikat kuće Atelier", kazala je Aleksandra Gudelj, vlasnica salona ljepote "Prestige" u Vitezu, koji je organizator seminara.Jednom od najboljih francuskih vizažista ovo će biti prvi put da održava edukaciju u ovom dijelu Evrope i raduje se dolasku u BiH.

"Volim putovati i upoznavati nove kulture i ljude. Kada je u pitanju edukacija, učesnici će učiti tehnike sijenčenja, konturisanja, nanošenja podloga, skrivanje nesavršenosti, te šminku po uzoru na poznate ličnosti", rekao je Monroe.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: