PROMO
130

Više od stotinu brendova na Sajmu kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa, beautiFUL2019

Više od stotinu brendova danas je predstavljeno na prvom Sajmu kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa, beautiFUL2019, koji se održava u sarajevskom Hotelu Hills.

Sajam će trajati dva dana, a posjetioce očekuju fantastični popusti do čak 50 posto, odlične nagrade i poklon paketi, besplatni tretmani, te bogat program.

Organizator događaja je kompanija Sfera d.o.o. Mostar, a izlagačima i gostima se obratila Elvira Drežnjak.

"Naš cilj je da ovaj Sajam postane tradicionalni događaj namijenjen akterima ove industrije, ljubiteljima kozmetike, kao i onima kojima je prioritet biti lijep i zdrav. Profesionalcima ćemo približiti industriju ljepote i zdravlja kroz radionice i predavanja najboljih edukatora iz regije, kao i mogućnost saradnje i uspostavljanja kontakata sa najboljim proizvođačima. Nadamo se da će sajam ispuniti očekivanja gostiju", poručila je Drežnjak.

Sajam je otvorio Nermin Muzur, direktor Turističke zajednice Kantona Sarajevo koji je također kazao da je ovaj Sajam od izuzetne važnosti za Sarajevo, a organizatorima je poželio da ovaj event postane tradicija.

Sajam je okupio industrijske stručnjake u ovoj oblasti, te osigurao gostima da se imaju priliku upoznati sa brojnim brendovima kozmetike, te da sebi priušte jedan od željenih proizvoda. Na sajmu su zastupljena prepoznatljiva imena regiona iz svijeta mode, ljepote i zdravlja koji će kroz praktične primjere i edukacije prenositi svoja znanja.

Program će obuhvatiti tržišno usmjerene teme za podršku profesionalnom razvoju i sticanju novih i drugačijih sadržaja. U saradnji sa vodećim akterima u ovoj industriji, analizirat ćemo teme kao što su novi trendovi, tehnološki razvoj, savjeti za razvoj biznisa te edukacije za unaprijeđenje poslovanja.

Zlatni sponzor sajma je cm-cosmetic market, dok su srebreni sponzori: Biologique Recherche u BiH, Brill Cosmetix, Magnetic Nails i Frizerland, koji su na sajmu publici ponudili pored savjeta, raznovrsna predavanja i edukacije na glavnoj bini.