Hit iz 2000-ih
91

Victoria Beckham vraća trapez pantalone u modu, evo nekoliko prijedloga kako ih kombinovati

N. O.
Foto: Pinterest
Foto: Pinterest
U modnim kolekcijama Victorie Bekcham, ali i njenim svakodnevnim odjevnim kombinacijama često su zastupljene trapez pantalone, a čini se da se ovaj trend 2000-ih uveliko vraća u modu te u nastavku dosnosimo prijedloge kako ga nositi.

Dizajnerka je nedavno skrenula pažnju na svoje omiljene farmerke, a čini se da voli sve što ima malo dodatnog volumena oko nogu, tako da njena naklonost prema širokim farmerkama ima smisla.

Beckham je svoje trapez pantalone spojila s jednostavnim džemperom, dokazujući da jesenja izdanja ne moraju biti komplikovana niti slojevita.

Pantalone sa fotografije su zapravo njen dizajn, a čini se da doživljavaju svojevrsnu renesansu jer se trenutno mogu pronaći svugdje.

Ovaj model pantalona odjevnim kombinacijama donosi drugačiju dimenziju od uskih hlača, a nosi i svojevrsnu nostalgiju na početak 20. stoljeća kada su bile na vrhuncu popularnosti.

Iako su dizajnerkine traperice rasprodate, sličnih opcija dostupnih na internetu ima na pretek, te u nastavku donosimo prijedloge kako ih nositi.

Foto: Pinterest
Foto: Pinterest

"All black" kombinacije

Crna boja je vječiti klasik, a kombinovanje crnih trapez pantalona s drugim komadima odjeće u crnoj boji ne predstavlja zahtjevan poduhvat.

Foto: Pinterest
Foto: Pinterest

Trapez pantalone + kožna jakna

Kožna jakna je mnogima omiljeni komad jesenje garederobe, a odlično izgleda u kombinaciji s trapez farmerkama. Bilo da se radi o crnim ili pantalonama u bilo kojoj drugoj boji, ovaj spoj će biti siguran pogodak.

Foto: Pinterest
Foto: Pinterest

Kombinacije s omiljenim džemperom

Kako nam dolazi hladnije vrijeme, džemperi su sastavni dio naših odjevnih kombinacije, a odlično izgledaju i spojeni sa trapez pantalonama. Bilo da ih nosite na patike ili štikle, prilagođavaju se uz sve.

Foto: Pinterest
Foto: Pinterest

Slojevite kombinacije

Trapez pantalone spojite s omiljenim balonerom ili kaputom, košuljom i/ili džemperom, dodajte zimske čizme i imate spreman outfit za nadolazeću zimsku sezonu.