Moda i ljepota
0

Victoria Beckham reklamira hip-hop odjeću

Klix.ba
Ovo je definitivno neobična kombinacija: majka dvoje djece Victoria Beckham, koja dane provodi po najglamuroznijim radnjama na svijetu, reklamirat će odjeću rappera Jay Z-a i Damona Dasha.

Victoria Beckham je prvi favorit rappera Jay Z-a koji traži novo lice za reklamiranje njegove urbane i sportske modne linije Roc-A-Wear. Jay Z, poznat po hitovima It's A Hard Knock Life i duetom sa Beyonce Knowles 03 Bonnie & Clyde, kaže da ga Victoria interesuje već duže vrijeme.

"Victoria je postala poznata sa Spice Girls i tamo je uvijek bila ona sa stilom.", govori nepoznati izvor povezan sa rapperom. "Sad kada je majka i supruga, ona lako kombinuje jednostavan stil sa glamurom, a to je baš ono što mi tražimo." Victorijina najbolja prijateljica (donedavno najveća neprijateljica) Naomi Campbell je prošle godine reklamirala Roc-A-Wear. Victoria je Jay Z-a i Damona Dasha nedavno srela na zabavi Vogue Goddess. "U početku su razmišljali da urade neke pjesme zajedno. Ali, tako su se dobro složili da ju je Jay Z pitao da li bi htjela reklamirati kolekciju za jesen. Ona je pristala na oboje."

Victoria je, nesumnjivo oduševljena zbog ovih ponuda, ove sedmice otputovala u SAD kako bi se sa rapperima detaljno dogovorila o poslu.