Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ Meli Bila bi ona \"uspjesna u svemu\", kako da nebi-da nije udata za BeKana..ovako \"talentovana\"dizajnerica viri iza svaog ćoška..Ona i slicne ne prodaju odjecu, parfeme, nakit..zato sto se radi o necemu zaista originalnom i nastalom kao plod talenta i truda, vec samo i iskljucivo zbog svog imena...Sve ove \"kvazidizajnerice\" nose necije tudje kreacije;).
Jah kolekcije i qrca !
A sta je to ona prosperitetno i pametno uradila vrijedno tolike paznje i tolikog novca nadasve? Ne lupaj gluposti, trazi idole u zenama koje se bore za dobrobit drugih ljudi, planete, sl. Kome moze biti idol ova anoreksicna vjestica? :S
Pričajte šta hoćete, ali svaka njoj čast, sve joj ide! Ona je navikla na visoke štikle, kao što je neko drugi na \'normalne\' štikle ili tene. Sigurna sam da ne bi rizikovala da se nešto desi njenoj princezi. U našem je mentalitetu da samo znamo kritikovati. Ja joj skidam kapu, jako mi se sviđaju njene kreacije i to što je uspješna u svemu.
samo treba da trehne negdje sa bebom!
Jbt, kako može da rizikuje da u onako visokim štiklama nosi bebicu? :-((