Moda i ljepota
606

Uskoro u Sarajevu prva prodavnica robne marke Polo Ralph Lauren

Sponzorirani članak
Polo Ralph Lauren, modni autoritet kada su u pitanju pristupačni trendovi, moderni stilovi i kvalitetna garderoba, otvara svoju prvu prodavnicu u Sarajevu.

Firma slavnog dizajnera Ralpha Laurena danas ima nekoliko labela: Polo by Ralph Lauren, Polo Sport, Purple Label, Club Monaco, Lauren, Rugby and Polo Jeans Co.

Polo Ralph Lauren je najpoznatija linija robne marke Ralph Lauren, u kojoj se isprepliću tradicija i klasika, i izvrsni krojevi, te predstavlja "američki prestiž" u pravom smislu te riječi.

Priča o uspjehu ovog brenda i robne marke počela je prije četrdeset godina kolekcijom kravata i tvid odijela i košulja "englesko-američkog stila i francuskog kroja", koja je bila namijenjena za bogate kozmopolite sa osjećajem za "šik", te predstavljala posve novi koncept oblačenja na osnovu kojeg se za Ralpha Laurena pročulo po cijelom svijetu.

Firma Time Out d.o.o. iz Sarajeva je zastupnik ovog svjetskog brenda i od 1. oktobra će shop Polo Ralph Lauren biti otvoren za kupce u BBI centru na drugom spratu.

Prvi Polo Ralph Lauren shop u Sarajevu ponudit će širok asortiman garderobe koja je podijeljena u nekoliko različitih modnih koncepata za žene, muškarce, tinejdžerke i djecu, a pored ovog svjetskog brenda, u prodavnici će se moći pronaći i kolekcije modnog brenda La Martina i Barbour.

"Kupci u BIH su dugi niz godina iščekivali Polo Ralph Lauren i sada konačno, možemo da kažemo da smo stigli. Otvorenje Polo Ralph Lauren shopa zadovoljit će ukuse građana i svjetske modne brendove im učiniti dostupnima. Tri brenda na jednom mjestu - posjetite nas!", poručuju iz firme Time Out.