Nove fotografije
72

Uprkos kritikama za prošlu kampanju Heidi Klum ponovo pozirala s kćerkom u donjem vešu

N. O.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Heidi Klum zajedno sa svojom kćerkom ponovo se fotografisala u donjem vešu za kampanju brenda Intimissimi nakon što su mnogi prethodno snimanje majke i kćerke okarakterisali kao "uznemirujuće" .
Heidi (49) i njena kćerka Leni (18) nosile su usklađeni crveni donji veš dok su učestvovale u snimanju za novu Intimissimi kampanju.

Manekenka je pokazala svoju zategnutu figuru dok je nosila poluprozirno čipkasto donje rublje, a Leni je nosila satenski pidžama komplet s čipkom.

Prethodnu kampanju su mnogi okarakterisali kao prilično uznemirujuću, a neki su Heidi optužili za eksploatisanje svoje kćerke tinejdžerke.

Dok su neki kritikovali manekenku, drugi su je branili uz opravdanje da je niz slavnih žena svoje kćerke kroz fotografisanje ovog tipa "izložilo" javnosti.

Uprkos negativnim reakcijama, Leni - koja se nedavno preselila u New York iz Kalifornije zbog koledža - insistira na tome da je zadovoljna kako je snimanje proteklo te je odlučila da ignoriše negativne reakcije.

Također je pohvalila svoju majku, rekavši da je ona njena "inspiracija" i priznavši da su se dobro zabavile pozirajući zajedno pred kamerom.