Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to je ovdje bilo normalno prije 100 godina
To se radi uglavnom zbog siromastva, pomalo i nekih zaostalih shvatanja. Mada ima toga i kod nas, posebno u nekim zabacenim selima. Prije je bilo i vise dok ljudi nisu poceli masovno bjezati iz sela u gradove. Sad se djevojke skoluju, nerijetko upisuju fakultete, pa je samim tim granica udaje i radjanja djece pomjerena.
hahahaha ima i toga @big.muzzy
U trinestoj je glavna dilema da li za biologiju kupiti teku sa zelenim ili plavim koricama. Tu se mozak raspada. A ovo brak sa 13, trudnoća sa 14, to su te neke trivijalnosti koje dolaze same po sebi.
Lajkajte, pratite i share.... Unaprijed hvala https://www.facebook.com/Cudan-svijet-1681598832105915/... ili jednostavno pratite nas blog: http://cudnisvijet.blogspot.com
bolest
Cuj one odlucile?! Djeca od 13 godina ne odlucuju ni kada ce ici na spavanje, a da odlucuju o bitnoj stvari kao sto je brak. Novinari, molim vas , birajte rijeci kada pisete.
okvir za sliku na zidu je iz FIS-a :)
Traumatično...
Šta ti je reć ljubav
uobicajeno za ruralne sredine.... zalosno
ciganluk