Otkrili kostimografi
84

Upečatljiva haljina u kojoj se Carrie pojavila u novim epizodama košta manje od 10 KM

D. J.
Screenshot: HBO
Screenshot: HBO
Od trenutka kada su se ovog ljeta prvi put pojavile fotografije sa seta snimanja novih epizoda serije "Seks i grad" koje su nazvane "And Just Like That...", obožavatelji ne prestaju komentirati modu i odjevne predmete koji se pojavljuju u seriji.

Jedna od haljina u kojoj se Carrie pojavila u prvi trenutak nije naišla na odobravanje fanova jer su posumnjali da se radi o komadu brenda Forever 21 te su se pobojali da je zamijenila dizajnerske komade za brzu modu.

Međutim, kostimografi Molly Rogers i Danny Santiago potvrdili su za Page Six da je maksi haljina Sarah Jessice Parker o kojoj se mnogo raspravljalo, zapravo iz osobne Dannyjeve arhive i da ju je kupio u jednom second handu.

"Kupio ju je prije mnogo godina za 5 ili 6 dolara”, kazala je Molly.

"Kasnije smo saznali da je Forever 21 imao vrlo sličnu haljinu, ali je imitirao jednog indijskog dizajnera. S obzirom na to koliko je Danny imao haljinu, mislimo da je vjerojatno bila od originalnog dizajnera."

Inače, legendarna bijela suknjica koju Carrie nosi dok je autobus s njenim likom zalijeva vodom zapravo je bila na sniženju, kad ju je kostimografkinja Patricia Field pronašla.

Izjavom da je suknjicu našla u korpi sa sniženom robom legendarna je stilistica razbila iluzije svih onih koji su bili uvjereni da je suknjicu potpisao neki od poznatih dizajnera. Cijena suknjice je također bila samo pet dolara.