Ismijali je zbog haljine
827

Udala se jedna od najljepših turskih glumica, za svadbu odabrala prilično neobičnu vjenčanicu

N. O.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Turska glumica Demet Ozdemir udala se prošle sedmice za pjevača Oguzhana Koca, a posebnu pažnju privukla je neobičnim odabirom vjenčanice.

Demet Ozdemir i Oguzhan Koc za svoje vjenčanje odabrali su luksuzno odmaralište u jednoj od najotmjenijih četvrti u Istanbulu: vilu s prekrasnim pogledom na Bosfor.

Mlada je promijenila čak tri haljine, a vjenčanica koju je birala za svečanu ceremoniju privukla je mnogo pažnje i niz komentara.

Neobična mrežasta haljina nije imala rukave, a glumici je sezala do članaka. Međutim, zbog njenog neobičnog kroja mnogi su je komentarisali u negativnom svjetlu te je Demet odgovorila na prozivke.

"Sve se kritizira, sve se raspada, nažalost. Ali pravi trenuci - ni kritika ni blaćenje ne mogu zasjeniti te trenutke. Sačuvajte trenutke! Pogledajte fotografiju, toliko je ljubavi, toliko ljubavi!", poručila je.

U nizu negativnih komentara vjenčanicu glumice usporedili su s protukliznom podlogom za tepih, kao i mrežastom vrećicom za boce.

[TWITTER]1564179252194451456[/TWITTER]

Ozdemir je rođena 26. februara 1992. u Izmitu. Na početku karijere bila je plesačica i nastupala u plesnoj grupi uz razne pjevače, a pojavila se i u muzičkim spotovima.

Uz treninge plesa, Demet je dvije godine studirala glumu, a publici na Balkanu postala je poznata po ulozi u seriji "Džan" zajedno s popularnim glumcem Canom Yamanom.