24. novembar
27

Učite od najboljih: Najpoznatiji svjetski frizer Josh Lamonaca dolazi u Sarajevo

S.H.P.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
"Nisu vještine one koje me čine boljim od drugih, nego činjenica da mogu raditi puno više od drugih, a moju izdržljivost čine ljubav i strast prema tome što radim", riječi su jednog od najpoznatijih svjetskih frizera i osnivača akademije Menspire Josha Lamonace.

Ovaj svjetski poznat berberin i edukator Josh Lamonaca 24. novembra u Sarajevu održat će seminar Look and Learn. Lamonaca je poznat kao osoba koja izuzetno voli svoj posao pa svake sedmice u drugoj državi održava seminare i vrši edukacije kako mladih tako i starijih i iskusnih berbera.

Svi frizeri i berberi koji žele naučiti nešto novo i usavršavati se u svom poslu na ovom seminaru će imati priliku da zaista nauče od najboljih. Po završetku seminara, svi polaznici će dobiti Menspire academy certifikat.

Seminar koji će se održati sjajan je način da zajedno učite, razmjenjujete iskustva i stvarate nova prijateljstva. Susret s ovim odličnim edukatorom organizira frizerski studio “Change”, a glavni sponzor seminara je Frizerland Vitez.

Broj mjesta za ovaj događaj je ograničen. Više informacija možete dobiti pozivom na broj +387 62 021 200, putem Instagram profila Change studija i putem maila [email protected].