Nije zadovoljna plasmanom
79

Učesnica izbora za Miss Hrvatske o pobjedi Tomislave Dukić: Dogodilo se nešto sumnjivo

I. S.
Foto: Pixsell/Marko Prpić
Foto: Pixsell/Marko Prpić
Leona Maroši, Miss Požeško-slavonske županije, komentarisala je pobjedu Tomislave Dukić na izboru za Miss Hrvatske.
Naime, Leona je učestvovala u istom takmičenju. Ne krije svoje razočarenje što ona nije ponijela lentu najljepše.

"Ušla sam u superfinale i bilo bi lažno da kažem kako nisam očekivala krunu. Smatrala sam da imam sve predispozicije za to ali, nažalost, dogodilo se nešto sumnjivo i nisam izabrana za miss", rekla je za pozeskivodic.com.

Spomenula je i da se nakon izbora za Miss vraća svome prioritetu, a to je studiranje na pravnom fakultetu.

"Uz to bih voljela snimiti reklamu, spot ili nešto slično. Izbor ljepote i sve ostalo je iza mene i želim se prihvatiti puno ozbiljnijih prioriteta u životu i želim biti korisna našoj zajednici", navela je.

Direkcija izbora za miss Hrvatske su odlučili reagovati na ovu njenu izjavu.

"Neutemeljene izjave kako se na izboru Miss Hrvatske 2023., citiramo, 'dogodilo nešto sumnjivo' demantiramo i izjavljujemo kako su svi županijski izbori za Miss Hrvatske, uključujući i finale Miss Hrvatske 2023., regularni i kako za to postoje i dokazi u vidu glasačkih listića koji su dostupni na uvid", naveli su.

Dodali su da je na finalu Miss Hrvatske 2023. održanom 27.11.2023. na kojem je pobijedila Tomislava Dukić u stručnom ocjenjivačkom sudu bio predstavnik Ureda javnog bilježnika Darja Bošnjak, koji je uz vlasnicu licence i predsjednicu žirija Ivu Loparić Kontek, bio prisutan pri zbrajanju glasova i potvrdio regularnost finala izbora Miss Hrvatske 2023.

"Nezadovoljstvo konačnim plasmanom finalistice Leone Maroši nećemo komentirati jer ga smatramo subjektivnim budući da svatko ima pravo na visoka očekivanja i vlastito razočarenje. Neosnovane, neargumentirane i netočne navode o eventualnom namještanju finala (svakog pojedinca koji ima slične primisli) izbora Miss Hrvatske 2023. te svaki daljnji pokušaj bilo kakve loše namjere na čast i ugled direkcije te nanošenje štete brendu Miss Hrvatske, oštro osuđujemo. Ako bude bilo potrebno, putem odvjetničkog ureda koji nas zastupa poduzet ćemo sve pravne radnje kako se pokušaji sabotaže i nanošenje štete Direkciji Miss Hrvatske te djevojkama koje sudjeluju u natjecanju ne bi događali u u budućnosti", zaključili su.