Pripreme u Londonu
6

U videu priprema misice Hrvatske za svjetski izbor gostuje i Zoran Šprajc

E. Sk.
Miss Hrvatske Katarina Mamić trenutno se u Londonu priprema za veliko finale Izbora za Miss svijeta koje će se održati 14. decembra.

Dok Mamić u glavnom gradu Velike Britanije svakodnevno vježba i priprema se za najprestižniji izbor ljepote na svijetu, video s kojim će predstavljati svoju zemlju u svijetu upravo je završen.

Spot je snimljen u Malom i Velom Lošinju, Opatiji, Rijeci te brojnim drugim lokacijama u Primorsko-goranskoj županiji, a tokom snimanja lijepa Hrvatica nosila je haljine Ivice Skoke, Džemile Dilberović i Zorana Aragovića.

Mamić kroz video priča svoju životnu priču te svoje želje koje tek namjerava ostvariti. Direkcija izbora za Miss Hrvatske u ovaj video uklopila je i instrumental pjesme Damira Kedže, "Srce mi umire za njom", za koju je muziku napisao Ante Pecotić, dok je0 aranžman djelo Bojana Šalamona Shalla, a u jednom od kadrova pojavljuje se i poznati voditelj RTL televizije, Zoran Šprajc.

Scenarij za video promociju Miss Hrvatske na izboru za Miss Svijeta napisala je Ines Mrenica, režiju potpisuje Nikola Klobučarić, a produkciju Project 6 studio.