Idealan poklon
52

Promo / U.S. Polo ima sniženje 60 posto na sve artikle: Ogrnite se jedinstvenim bojama prirode

Za sve ljubitelje američkog brenda U.S. Polo ASSN u toku je sezonsko sniženje od 60 posto na sve artikle, "bez skrivenih DO".

"Vrijeme je da krenete u novogodišnju akciju traženja poklona, a sa našim divnim sniženjima će vam to nesumnjivo biti lakše. Dopustite sebi da postanete dio praznične magije", poručuju iz ove kompanije.

U.S. Polo Assn. obećava toplu i udobnu zimu sa kolekcijom jesen-zima koju čine sezonske boje koje su izvan svega običnog. Nijanse koje su inspirisane prirodom, mirna atmosfera planinskih kućica se spajaju sa sportskim urbanim formama koje bivaju oslobođene gradom.

Ove sezone se U.S. Polo Assn. Kolekcija jesen-zima vraćaju ubrzanom gradskom životu sa mnogobrojnim bojama. Raznobojni komadi koje nismo navikli vidjeti u hladnim sezonama, pružaju ormarima iznenađujuću dinamiku. Sezona je predstavljena najživljim nijansama žute boje gorušice, kao i nijansama tamno crvene koje su zasjenile crvenu, te nijanse neonski zelene, koje sve skupa prkose hladnom vremenu. Nijanse žutomrke, sive itraper plave prate osnovne boje i transformišu cijelu kolekciju u karneval.

Sitni cvjetovi i veliki cvjetni uzorci krase komade pletiva, košulje i traperice koji su posvećeni onima koji uvijek žude za proljećem. Geometrijski dizajn koji predstavlja oštre rubove grada donosi dah svježeg zraka u muški stil.

Mikro uzorci, topli vuneni komadi pletiva, skinny hlače i kožni detalji na asesoarima kolekcije, inspirisani rustikalnim planinskim kućicama, donose dašak seoskog zraka i polo sporta u grad.

Višestruki slojevi. Košulje, prsluci, jakne i kaputi koji se mogu nositi zajedno stvaraju upečatljive kombinacije, a haljine, komadi pletiva i pončoi koji mogu biti ukrašeni asesoarima pričaju priču o toplini i komforu. Imate mnogo razloga da se zaljubite u U.S. Polo Assn. jesen-zima 2018 kolekciju!

Kao i u svakoj sezoni, USPA djeca su članovi tima sa najvećim spektrom boja, uzoraka i zabavne odjeće ove jeseni i zime..Kombinacije majka-kći i otac-sin koje su postale USPA klasici pozivaju članove obitelji da budu dio zabavne ekipe koju uživa cijela obitelj.

U.S. Polo Assn. je spreman da bude tu za cijelu porodicu. Obradujte sebe i svoje najdraže za novogodišnje praznike.

U.S. Polo Assn poslovnice: BBI Centar, Sarajevo City Centar, Merkator Centar Banja Luka.