{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


U Army Shopu oprema svjetskih brendova za mlade koji su vjerni urban stilu

3.12.2014. u 22:20
166
U Army Shopu oprema svjetskih brendova za mlade koji su vjerni urban stilu
166
Mladi ljudi u Sarajevu mogu kupiti urbanu opremu svjetskih brendova. Oni koji traže nešto između službene i opuštene varijante, ali ipak kvalitetnu opremu, mogu je naći u Army Shopu.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Alpha jakne, vojničke hlače, kombinovani džepni alati, majice, kape, rukavice, čarape, čizme, torbe, kabanice, noževi, svjetiljke, optički uređaji, papar sprejevi, opasači... samo je dio ponude Army shopa, a koja čini današnji urban stil specifičan za mlade od 16 do 25 godina. Crna, bež i nijanse zelene boje preovladavaju u ponudi odjeće, a vojni stil modernizuju dodaci kao što su halke ili lanci. Sa direktorom Denisom Mrnjavcem smo razgovarali o ponudi i o onome što mladi najčešće traže.

"Mladi kupuju od kačketa, majica, jakni, pa do nožića, naočala i drugih detalja koji mogu obogatiti njihov izgled", kazao nam je Mrnjavac. Današnji urban stil se manifestuje kroz street style, urban cargo, military...

Jedan od najtraženijih artikala je i popularna jakna Vijetnamka ili M-65 Field Jacket, što je njen zvanični naziv. Ovu jaknu je fabrika Alpha Industries proizvela za potrebe američke vojske u Vijetnamu i nazvala je po godini proizvodnje.

"Najprodavanija je crna boja u svim segmentima, a najprodavaniji aktikl je softshell Parka jakna u trodijelnom setu, flis jakna, vodootporna jakna sa rukavima koji se skidaju. Pokazala se kao kompletna jakna i koriste se materijali koji su prilagodljivi i vrlo prozračni, ali i rastezljivi", pojasnio nam je Mrnjavac.

Army shop nudi i kompletnu lovačku opremu.

"Svaki lovac mora imati jaknu, pantalone i dobre čizme. To troje je najvažnije za lovce koji idu u šumu po hladnom vremenu, a sve to nudimo u našoj prodavnici", rekao je direktor Army shopa koji ima dozvolu za veleprodaju oružja i prodaju ga samo za policijske službenike uz legitimaciju. U ovoj prodavnici se mogu kupiti i značke, ali i odjevni predmeti koji su rađeni po posebnim standardima.

Army shop je zastupnik firme koja pravi čizme za sigurnosne agencije i vojsku, a vrlo su kvalitetni i pouzdani. Vojnici i policajci mogu kupiti nedostajući dio opreme po povoljnim uvjetima, ali dobrog kvaliteta.

Zastupnici su najpoznatijih Victorinox, švicarskih noževa, Ledermana i Gerbera.
Victorinox su vrhunski i prepoznatljivi noževi visokog kvaliteta.

"Njihova cijena se kreće od 15 do 300 KM, a Ledermanov najjeftiniji nož je 100 KM, pa do 1.000 KM. Ti noževi imaju dodatne alate koji povećavaju cijenu. Sjekač žica za deminere košta 300-400 KM. Kada se kombinuje u alat, cijena je visoka. To je vrhunski čelik koji se ne tupi, ne lomi se, a garancija na te noževe u Americi je doživotna", ispričao nam je Denis Mrnjavac.

Građani Sarajeva i BiH renomirane artikle mogu kupiti po pristupačnim cijenama, a Army shop se nalazi na adresi Obala Kulina Bana do broja 27.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: