|

U Army Shopu oprema svjetskih brendova za mlade koji su vjerni urban stilu

U Army Shopu oprema svjetskih brendova za mlade koji su vjerni urban stilu
166
Piše: E.S.H.
3.12.2014. u 22:20
0
komentara
166

dijeljenja
1/28 Denis Mrnjavac (Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba)
2/28 Denis Mrnjavac (Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba)
3/28 Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba
4/28 Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba
5/28 Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba
6/28 Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba
7/28 Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba
8/28 Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba
9/28 Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba
10/28 Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba
11/28 Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba
12/28 Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba
13/28 Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba
14/28 Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba
15/28 Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba
16/28 Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba
17/28 Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba
18/28 Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba
19/28 Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba
20/28 Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba
21/28 Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba
22/28 Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba
23/28 Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba
24/28 Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba
25/28 Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba
26/28 Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba
27/28 Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba
28/28 Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba
Mladi ljudi u Sarajevu mogu kupiti urbanu opremu svjetskih brendova. Oni koji traže nešto između službene i opuštene varijante, ali ipak kvalitetnu opremu, mogu je naći u Army Shopu.
Alpha jakne, vojničke hlače, kombinovani džepni alati, majice, kape, rukavice, čarape, čizme, torbe, kabanice, noževi, svjetiljke, optički uređaji, papar sprejevi, opasači... samo je dio ponude Army shopa, a koja čini današnji urban stil specifičan za mlade od 16 do 25 godina. Crna, bež i nijanse zelene boje preovladavaju u ponudi odjeće, a vojni stil modernizuju dodaci kao što su halke ili lanci. Sa direktorom Denisom Mrnjavcem smo razgovarali o ponudi i o onome što mladi najčešće traže.

"Mladi kupuju od kačketa, majica, jakni, pa do nožića, naočala i drugih detalja koji mogu obogatiti njihov izgled", kazao nam je Mrnjavac. Današnji urban stil se manifestuje kroz street style, urban cargo, military...

Jedan od najtraženijih artikala je i popularna jakna Vijetnamka ili M-65 Field Jacket, što je njen zvanični naziv. Ovu jaknu je fabrika Alpha Industries proizvela za potrebe američke vojske u Vijetnamu i nazvala je po godini proizvodnje.

"Najprodavanija je crna boja u svim segmentima, a najprodavaniji aktikl je softshell Parka jakna u trodijelnom setu, flis jakna, vodootporna jakna sa rukavima koji se skidaju. Pokazala se kao kompletna jakna i koriste se materijali koji su prilagodljivi i vrlo prozračni, ali i rastezljivi", pojasnio nam je Mrnjavac.

Army shop nudi i kompletnu lovačku opremu.

"Svaki lovac mora imati jaknu, pantalone i dobre čizme. To troje je najvažnije za lovce koji idu u šumu po hladnom vremenu, a sve to nudimo u našoj prodavnici", rekao je direktor Army shopa koji ima dozvolu za veleprodaju oružja i prodaju ga samo za policijske službenike uz legitimaciju. U ovoj prodavnici se mogu kupiti i značke, ali i odjevni predmeti koji su rađeni po posebnim standardima.

Army shop je zastupnik firme koja pravi čizme za sigurnosne agencije i vojsku, a vrlo su kvalitetni i pouzdani. Vojnici i policajci mogu kupiti nedostajući dio opreme po povoljnim uvjetima, ali dobrog kvaliteta.

Zastupnici su najpoznatijih Victorinox, švicarskih noževa, Ledermana i Gerbera.
Victorinox su vrhunski i prepoznatljivi noževi visokog kvaliteta.

"Njihova cijena se kreće od 15 do 300 KM, a Ledermanov najjeftiniji nož je 100 KM, pa do 1.000 KM. Ti noževi imaju dodatne alate koji povećavaju cijenu. Sjekač žica za deminere košta 300-400 KM. Kada se kombinuje u alat, cijena je visoka. To je vrhunski čelik koji se ne tupi, ne lomi se, a garancija na te noževe u Americi je doživotna", ispričao nam je Denis Mrnjavac.

Građani Sarajeva i BiH renomirane artikle mogu kupiti po pristupačnim cijenama, a Army shop se nalazi na adresi Obala Kulina Bana do broja 27.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.