Promo
9

U Alma Ras i Manners buticima u toku je finalno sniženje do 70%

Trendi, udobne pidžame i najfinije donje rublje aktuelne kolekcije brendova Alma Ras i Manners, od danas, možete potražiti na sniženju do 70%. Na posebnoj ponudi nalaze se i grudnjaci po cijenama već od 10,50 KM.

Pored fenomenalnih aktivnosti i sezonama prilagođenih potreba Alma Ras kupaca, kreiran je i jedinstven projekat nazvan Bazari. U pitanju je odlična pogodnost gdje, ovaj put, sve kupce očekuje 30% popusta na kompletan Basic asortiman, bez iznimke, kao i kolekcijski asortiman koji nije snižen.

"Još jedna od karakteristika Bazara jeste da traje samo jedan dan i u određenoj poslovnici. Stoga vas savjetujemo da pratite Alma Ras i Manners FB stranice i saznate kada je Bazar baš u vašem gradu", ističe se u saopštenju.

U svim Alma Ras i Manners buticima očekuje vas širok asortiman donjeg rublja i spavaćeg programa. Bilo da ste ljubitelj klasičnih krojeva ili zaljubljenik u inovativne moderne modele, zasigurno ćete pronaći nešto po svom ukusu. Za beskompromisno uživanje pobrinut će se visokovrijedni, prirodni materijali i funkcionalni detalji.

Iskoristite jedinstvenu priliku kupovine po nižim cijenama do 70%, te počastite sebe ili vama drage osobe. Ne zaboravite, u februaru se slavi ljubav prema voljenima.