Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prenapuhana slika, da se mene pita zabranio bih sminku za ova takmicenja, samo prirodno pa da vidimo koja je stvarno lijepa a koja grob.
Ko je jednom izaso s Instagramusom sve mu je jasno. Ja aam jednu ganjo a kad sam ju vidio. Pravi mali grobic.
@IstocniGrijeh2 e onda slobodno prouči fatihu jer prirodne na današnjem vaktu nema 😁
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Takmicenje koje nema nikakvog smisla al et hocemo u naprednu civilizaciju.
a đe Perhan?
Jel' po nacionalnom 'ključu', a jeste, organizujte onda svake godine, rotirajuće, Mis iz reda Bošnjaka, Mis iz reda Hrvata, Mis iz reda Srba...racionalnije je...
E jesi se usrećila...
Lizo bih joj paksu
Nemaju svi istu viziju ljepote
Ljepota je relativna stvar
Bitno je da ima dobru guzicu
Kilo maza..krema..vjestacko drzanje..to je danas primati.Sve sto je prirodno ne vazi.
Miss takmicenje= bogatasi raspisali tender da im nadju zene.
Ma ova je avion. Najljepsa dosad sto nas je predstavljala. Bravo za Azru.
Je li ovo mis Federacije ili Dubaija?
fasadusa
Fali joj maska.
Vrtim sinoc kanale i vidim dvoje voditelja na FTV. Muski voditelj u nekom smjesnom odjelu, styling iz 60-tih, nista s nicim.Nekakve ocale na pola nosa, jedva srice dok cita. Znao sam je s..nje od naseg izbora za mis. Ne da sam se ismijao od te slike i citanja sponzora koje je krenulo od nekakve firme iz Lukavca i naravno prebacio dok je debilni voditelj jos bio u kadru. Majko mila smijurije od izbora kao i svake godine
Kome normalnom danas treba to (Sr.nje i Pi.anje) od TV . Tablet ili takvo sto i rachat gledas i citas ono so ti hoces , a ne sto ti netko prinudno Servira . OK ?
Joooj, kakva je ovo svadbena fotografija, znači amaterizam totalni. Djevojka je lijepa.
Lijepa brate.