Nova inspiracija
5

Treća noć 41. Nivea BH Fashion Weeka pokazala koji modni trendovi će vladati

Klix.ba
Fotografija: NIVEA BH Fashion Week
Fotografija: NIVEA BH Fashion Week
Nakon odličnih modnih revija u hotelu “Hills” Sarajevo, Nivea BH Fashion Week nastavio je s modnim revijama u Alta Shopping Centru pod nazivom "Alta shopping night“. Poznati modni brendovi sinoć su pokazali koji će modni trendovi vladati krajem 2018. godine.

Noć je otvorio Juventa Sport, koji je predstavio veliki izbor sportske opreme za individualne i grupne sportove. Za kratko vrijeme je sa 36 prodajna objekta preuzeo veliki dio tržišta u saradnji sa vodećim svjetskim brendovima kao što su Adidas, Nike, Reebok, Puma, Asics, Kelme i drugi.

Sa više od 20 godina postojanja P.S. Fashion ne ostavlja mogućnost da ga pomiješate sa bilo kojim drugim brendom. Zaljubljen u modu i posvećen ženi, prisutan je u više od 100 prodajnih objekata pod sloganom "jer vam dobro stoji!"

Deichmann nudi mnogo retro utjecaja, mnogo viktorijanske inspiracije kao i cyber punka a sve se to preselilo u kreacije koje ćete nositi. Obuća je ekstravagantna i upadljiva. Combo čizme, čizme čarape i modeli sa povišenim gumenim platformama su jednostavno “must have” ove sezone.

New Yorker je jedna od vodećih kompanija u odjeći za mlade sa više od 1.000 radnji u 40 zemalja. U svojim radnjama nude poznate brendove kao što su FSBN, FB SISTER , AMISU i SMOG ali nude i široku ponudu dodataka.

Njemački proizvođač anatomske obuće Birkenstock svoje dugogodišnje iskustvo prenosi sa jedne generacije na drugu, a od 1774. iskustvo u izradi obuće i tradicionalno znanje garantuje vam visokokvalitetnu, te najbolju izradu obuće u Njemačkoj.

Dogo okuplja grupu kreativnih umova ovisnih o dizajnu i boji koji su motivisani srećom i zadovoljstvom kupaca. Njihova filozofija je pružiti klijentima izvanredan spoj svježeg dizajna i razumnih cijena. Veganski i ručno rađeni proizvodi iz njihovog asortimana svojim korisnicima nude stil života i način izražavanja.

Turski modni brend Jeordie's je muškom dijelu publike pokazao šta je IN ove sezone. Iz godine u godinu ovaj modni brend predstavlja kolekcije u skladu sa svjetskim trendovima odjevanja. Široki asortiman muške konfekcije uz dobre cijene i izuzetan kvalitet je ono na što smo navikli kod Jeordie's-a.