{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Miss Earth: Trebinjka Ljiljana Vučurević svira violinu i studira turizam

31.8.2013. u 21:00
0
Miss Earth: Trebinjka Ljiljana Vučurević svira violinu i studira turizam
0
Dvadesetjednogodišnja Ljiljana Vučurević rođena je u Trebinju, studentica je Fakulteta za turizam i hotelijerstva u rodnom gradu i učesnica finalnog izbora takmičenja Interfly & Miss Earth BiH.
Ljiljana je rođena u Trebinju gdje živi i danas. Završila je srednju muzičku školu, odsjek za violinu, a sada je studentica Fakulteta za turizam i hotelijerstvo.

Za naš portal lijepa Trebinjka kaže da se na takmičenje za Miss Earth bIh prijavila jer očekuje da joj se otvore mnoga vrata u svijetu mode.

Prijava i ulazak na ovo takmičenje omogućili su joj da nadogradi svoje samopouzdanje i upozna pravila ponašanja na sceni, kao i tajne zdravog života.

Ljiljana nije otkrila svoje ambicije, ali očekuje da joj takmičenje omogući ulazak u svijet međunarodne mode.

Ona je posvećena svom poslu i ljubavi prema modi, a slobodno vrijeme koristi za druženje sa svojom porodicom. Ljiljana ide i na časove latino plesa.

Kada je u pitanju idealan muškarac, Ljiljana pored sebe želi nekoga ko je uspješan u poslovnom svijetu, zna šta želi u životu, da je razumije i podržava u poslu.

Ljiljana na fotografijama nosi haljinu salona MINEA iz Vogošće, za šminku su bile zadužene Maja Koristović Talović i Vesna Husić za Kryolan, frizuru Haris Vesnić za Harologi i obuću Deichmann.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: