PROMO
0

Tiffany online shop: Posebne pogodnosti za prvu kupovinu

Ljeto je upravo postalo još toplije! Otvoreno je vaše novo omiljeno mjesto gdje se možete inspirisati i na veoma jednostavan način napraviti narudžbu na adresu. Trendy moda vam nikada nije bila bliže.

Tiffany je brend koji je osnovan prije više od 30 godina. Sa svojom ponudom odjevnih predmeta, u devet prodavnica koje se nalaze u većim gradovima Bosne i Hercegovine, uspio je ući u veliki broj domova i omogućiti mnogima da uživaju u modi.

Od danas kupovina odjeće je dostupna za sve u Bosni i Hercegovini, nikada jednostavnije i brže. Imate omiljenu boju, treba vam posebna veličina, model ili odjeća za posebne prilike, na najjednostavniji način možete filtrirati ponudu i doći do željenih artikala.

U svom raznovrsnom asortimanu Tiffany nudi artikle renomiranih svjetskih kuća i proizvođača koji su vodeći na zapadnoevropskom i svjetskom tržištu. Asortiman se odlikuje prije svega dokazanim i provjerenim kvalitetom, kao i cijenama koje su prilagođene BiH tržištu. U ponudi možete pronaći posebne kolekcije kao što su: NA-KD, Vero Moda, Jack & Jones i Disney kolekcija za najmlađe.

Pogledajte novi online shop klikom ovdje i ostvarite pogodnosti za prvu online kupovinu, kao i besplatnu dostavu za račune iznad 50 KM.

U toku je i ponuda od 20% na kompletan asortiman, koja vrijedi na online shopu i u svim Tiffany prodavnicama. Više informacija o ponudi pronađite na online shopu. Vrijeme je za shopping!