Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tajna ljepota indije krije se u photoshopu.
ja ljepote: nasminkaj se maksimalno, nabaci pudera da ti se izbijeli koza... vehnu za bijelom kozom (svi iz Azije bez izuzetka) a u Evropi je ima na pretek i da Azija "krije" tajne ljepote? Ma hajte molim vas!
Indija im milijardu i trista milijona stanovnika i mora neko biti. Ali evo ja radim sa Indijcima vec sedam godina i braco draga nezna se koji je ruzni.
moj rodjak je iz indije, sere na ulice i jebe krave al normala momak dodje mi 20km
Ljubi vas cika Hitler, rasisti mali bedni
Indijska žena se bori da sastavi kraj s krajem a ne da se macka kremama i maskama. Drugo, ovi proizvodi se ne mogu kupiti ovdje pa ne znam šta je reklamirate koji k.
Ne trebate nikakve vještačke a čak ni prirodne gluposti. Sve je to suvišno. Ne trebate ništa uraditi za svoje lice ili bilo koju bolest. Već prestanite jesti vještačko. Uzrok lošeg lica (npr akni) je isto što i uzrok zubnog karijesa ili upale slijepog crijeva. Sve bolesti su iste, samo drugi organ ili lokacija. Sve je to povezano. Jedite prirodno.
Indijq i ljepota pa to nema veze. Ljepotq je Peru, Cile, Venecueala. Indijke luce posevne mirise unosenjem hrane koja je dobro zacinjena da se ne mogu nikadq dovoljno okupqti
@Bombonica2305 Herbert Shelton je smatrao začine otrovima. Čak kaže vegeterijanci mogu prije pomrijeti od mesara samo zbog tih začina. Sirće, biber, vegeta, so su otrovi, oni jedu organizam, a ne mi njih.