Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nažalost, ugradnja mozga nije moguća.
ILI KAD VIDIS LIVE UPALI I PUSI NARGILU I KURCI SE CITA KOMENTARE PA BOLJE MOJ KU RAC DA POPUSIS TU NA LIVE DA SVI VIDE
Pa to ne istrazuju jer nema potraznje buduci da ovi sto ga nemaju to ne primjecuju :/
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sve vise zena bi trebalo prave probleme u zivotu, ocito..
A sta zene nemaju bradavice?
Svasta...
Pa zar ih nemaju ugrađene od rođenja? Ne znam za ostale ali meni je ovo totalno bezveze. Kako neko može toliko mrziti samog sebe da se sav izoperiše. Ma bili debeli, mršavi, sisati, guzlati ili glavati, bitno je da smo zadovoljni samim sobom ili da smo bar malo sretni. Zašto razmišljati šta tamo neka budala koja nema svoj život misli o tebi?
I onda pojedini pametnjakovići pišu o tome kako su muškarci šovinisti i objektiviziraju žene (naravno da ima toga), ali ko onda tjera masu žena da same (a nije ih malo) sebe pretvaraju u seksualne objekte i da na prvom mjestu ističu sekualnost, kad već ništa drugo nemaju, i to podvlače pod "samosvjesnost i emancipiranost"? Jel' isti ti muškarci? Kod mnogih takvih pamet i sposobnosti uopšte nisu na listi kvaliteta.
Jos malo i one japanske realisticne lutke ce biti logicnije rjesenje..i onako i ovako sve plastika i guma
sise ko podocnjaci
bolje je zivjeti u zaostaloj zemlji pogledajte nase komentare na klixu a vjerujem da je kod toliki pritisak i neprihvatanje ako nisi kao svi. volim te Bosno
Nigdje slike s bradavicom da se ubiješ...
http://68.media.tumblr.com/92309dbe04a4749f155eb3a7130ee958/tumblr_or955yFmuk1tmgbmzo1_1280.jpg
Mnoge djevojke uklanjaju bradavice ili lijepe da im se ne vide preko majice jer je napadno odjednom naslov na klixu: hoce da ugrade bradavice....Klix admini ako niste znali svi ih imamo.
Pozdrav Bosno , sve na baterije , jadna sledeća generacija .
Baš, pacijentice!
sve ti yebbem... asteroide reaguj...
@MaxBunker_III meni nece da izbaci manje vise identican komentar pa samo da podrzim... sve ovo treba na fabricke postavke
zamaskiraj izraze najdublje iskrenosti tipa "mrsh u pichky mater'nu", "yebbite se govvnari", "yebbem vam mater bagro lopovska" i sl.. djeluje :))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nek ptiljepe sticker
🔞