Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vjencanica i sluzi za to da kad te vidi u njoj jos vise bude siguran u svoju odluku. Ne mora biti svadba, ali vjencanica tj. mladenci trebaju biti lijepi. Ne mora to biti neka kreacija od 1000 eura i vise, ali moze se naci sasvim lijepih vjencanica na internetu od 50-200 eura. Nije ni to svaki dan.
40 dana zabavljanja. A prije toga nije ništa bilo, viđali se onako u prolazu?
Ova je znači po Hercegovini hodala po noći u bijeloj haljini i plašila narod.
Ova k'o zalosna sova....
Ja samo gledam kako su mjesec danas od razvoda, uspjeli skontati da su wow za braka. Sigurno da njegova djeca imaju neko smisleno objašnjenje, da tata nije varao mamu, pa se odmah oženio, nego zaboga odmah po razvodu je shvatio da je ona TA. Nemam pojma ko je ko, čisto komentarisem 🤣
Obična reklama za zaru, i manje poznate mladence.
Ovoj treba spuru uraditi sva isheverena
Volim kad su ljudi nenapaceni u ovom vaktu
Nikad čuo za ovog glumca !!!
plaho se sekiramo