U braku su od 2014.
12

Supruga Dwynea Wadea oduševila izgledom u 50. godini, slavni par uživao na plaži

I. S.
Foto: MEGA
Foto: MEGA
NBA legenda Dwyne Wade i njegova supruga Gabrielle Union fotografisani su na plaži u Miamiju. Ona je privukla pažnju besprijekornim izgledom u 50. godini.

Njih dvoje su se upoznali 2007. godine, a vjenčali su se 2014. Gabrielle je jednom prilikom otkrila da isprva uopće nije bila fascinirana suprugom.

"Kada sam ga upoznala, nije mi se činio naročito zanimljivim: sportista, prolazi kroz razvod, devet godina mlađi od mene. Ništa od ovoga nije upućivalo na to da će naša veza potrajati", rekla je.

Foto: MEGA
Foto: MEGA

Duže vrijeme pokušavali su dobiti kćerku. Ona je otvoreno govorila o problemima s kojima se susrela.

"Tri godine sam se osjećala kao zarobljenik u vlastitom tijelu pokušavajući ostati trudna - ili sam započinjala proces umjetne oplodnje ili sam ga završavala", ispričala je.

Njihovi snovi su se ostvarili 2018. godine, kada su napokon dobili kćerku Kaaviu James.

Foto: MEGA
Foto: MEGA

Nju su u više navrata kritikovali zato što na društvenim mrežama objavljuje smjele fotografije. Međutim, ne osvrće se na kritike. Otkrila je da joj redovno treniranje pomaže da, između ostalog, poboljša mentalno zdravlje.

"Vježbanje mi omogućava da na ostvarim ravnotežu uma, tijela i duše. Kada se osjećam preopterećeno, pomaže mi da ublažim anksioznost", ispričala je za Pop Sugar.