L’Oréal Paris Triple Active
0

Šta vam mama nije rekla, a trebate saznati prije 30.

Sponzorirani članak
Koliko ste puta naišli na tridesetogodišnjakinju za koju biste se zakleli da se bliži pedesetoj? Ne brinite, postoji rješenje - jedna od najkvalitetnijih hidratantnih linija za njegu i čišćenje kože L’Oréal Paris Triple Active je upravo ono što možete priuštiti svom licu.

L’Oréal Paris Triple Active (mlijeko za čišćenje lica, krema, tonik te maramice) vrhunska je linija za svakodnevnu njegu kože namjenjena djevojkama u dvadestim godinama. Njega lica ne smije čekati tridesete, pogotovo kada je prilagođena iznosu prosječne bosanske plate i bliska studentskom džepu.

Proizvodi za njegu i čišćenje Triple Active imaju trostruko djelovanje: za dugotrajnu hidrataciju zaslužan je glicerol, zaštitnu ulogu jača aktivni sastojak na bazi vitamina E, a blistav sjaj kože osiguran je spojem ceramida i vitamina B5.

Svakodnevnom upotrebom Triple Active dnevne kreme koža će u potpunosti biti hidratizirana, zaštićena i zdravog sjaja uz stalan osjećaj ugodnosti.

Za obnovu i jačanje isušene i oslabljene kože, laboratoriji L'Oréal stvorili su Triple Active noćnu kremu, koja obnavlja kožu dajući joj vlagu i hranjive tvari. Noćna krema Triple Active djeluje tokom noći, u vrijeme obnavljanja ćelija i, baš kao i dnevna njega, ima trostruki efekat: dugotrajno hidratizira, hrani i obnavlja kožu.

Preporučuje se čišćenje lica ujutro i uvečer. Možete koristiti maramice ili mlijeko, kojim ćete očistiti kožu te osvježite tonikom za odstranjivanje mrtvih ćelija.

Sa L'Oréal Paris Triple Active linijom kvalitetno čišćenje, toniziranje te hidratacija lica postaje dostupna mladim djevojkama, a efikasnost je jednaka onoj najskupljih njega.