Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada sama objavljuje polugole fotografije i sebe predstavlja kao 'seksualni objekat' onda je to ok, osnazivanje, hrabra i samostalna. Kad ista takva snima reklamu onda je uzas. Gdje ste, sta ima?
Na only fansu zene ubrale milione prikazujuci se kao seksualni objekt
Treba zabranit reklamu samo zato jer je zenska bezze
21-vi vijek...ostace upamcen makar kao vijek vrhunskog licemjerja i krajnje neodlucnosti. Odlucite se vise da li je erotika umjetnost ili seksualno ponizavanje.
Ponizavanje.
Ja uđoh da pogledam tu kontroverznu fotografiju i prepadoh se. Iskreno, kao da gledam očajnu osobu iz nekog logora. Valjda je sada to u modi.
Sve je seksualni objekt ako si dovoljno hrabar i tvrdoglav
Čitao bih joj Preverta duboko u noc.
pa i jeste objekt komad mesa za nase zadovoljstvo
Da je kakav transić bio onda bi moglo.
... vidi joj face ... zatačkala !😂
... vidi joj face ... zatačkala !😂
Sad se neko kao sjetio da se zene prikazuju kao objekat nakon sto decenijama i same pristaju na tu igru,neke su na tome uzele pare a obicne zene od toga nista dobro nisu imale.pa vic je to da ako nesto se reklamira daj kakvu dobru zensku u reklamu.
sta fali seksualnom objektu? :-)
Danas su zene svjesno same sebe predstavljaju iskljucivo kao seksualne objekte. Ja ne vidim da poziraju citajuci knjige u rolkama i jaknama, ne vidim ih da snimaju video o uzgoju paprike i krompira, ne vidim da pricaju o djeci kako ih odgajati, nema ih da pokazuju inovacije i patente, same sebe skidaju do gola, guzice i sise na sve strane, uvale dupe u kameru prvi plan i ocekuje da muskarci dozive kao zensko hahahah smijesno. Same su sebe dovele do toga
Komentari pored videa i slika jasno pokazuju da im taj vokabular uopste ne smeta sto im psuju, vrijedjaju, nazivaju ih pogrdnim imenima, nijedna nije brisala komentare, ne zakljucavaju komentare, samo postaju jos gore i gore, a cilj je samo jedan, naplatiti sve od pregleda, lajka komentara itd. Niste zanimljive vise jer vas je na milione svuda.
Cim nista od tih stvari ne vidis to je dokaz da te takve ne zanimaju, jer ima zena koliko hoces koje pricaju i pokazuju te stvari koje si sam naveo. Samo sto je tebi draze gledati zene koje pokazuju guzice i sise, dok se u isto vrijeme na iste zalis. Lazna moralnost.
Vreća za pražnjenje testisa.
Pa svaka je, kada to pogledas tako, i znas da ti odam tajnu...uzivaju i one u tome, mozda vise od muskih
Dokle više ta golotinja,te gubičarke sa sisurinama...ogavne su!
@funnybrothers:D ti volis virsle izgleda
Za one koji ne znaju, kcerke vam se deset puta razgolicenije slikaju po instagramu, pozz