Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma meni to ništa ne smeta, samo da je naći ženu
Veselje do prvog tusiranja
Jer strije su zenska stvar? Evo do sad sam ih vidjela samo na dva muskarca a niti na jednoj zeni koju znam. Zasto ovi ublehasi nikad ne savjetuju decke kako da vise vole sebe ?
@ModestyBlaise Boga mi je jedan od ovih mogao kupiti neki autic, koliko je love dao na ''cudotvorne'' kreme i ulja. Strije su ireverzibilna ostecanja koze. Tu su da ostanu :). Da napomenem da se radi o ramenima u oba primjera ne o butkama ;) Muskarcima su ohrabrenja potrebnija nego nama ali hajd nas ima vise i valjda smo glasnije pa potvrdjujemo stereotip.
@GPower Razumijem logiku trgovca ili promotera nekog proizvoda. Vise je bilo pitanje zasto niko ne daje podrsku muskracima i na primjer ne posalje poruku: vase strije su OK, u redu je ako nemate six-pack, offshore account i sl. Zene su svakako previse samouvjerene vidi samo s kakve obrve nosamo :P I da, zena koja te voli ih i ne primjecuje i to jeste najbitnije :)
Uvijek nadju fazon da guzicu pokazu ;)
Šminkom prikriti nepravilnosti...klasika .
Jbga, vi niste te srece. 😂
@Ina_9 Aj bjezi ba, treba vam 3 sata dok se nasminkate samo da bi otisle do prodavnice da kupite 3 glavice luka i litar mlijeka, prevara prava. Navece spejs satl, ujutro izgleda ko roletna.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Hebo zenu bez strija... ja svoju iscrtao crnim kreonom, evo je k'o zebra seta po kuci😍
HAHAHAHAH!!!!
lijepo je kad čovjek ima vremena da se bavi ovim pi3darijama .. eto, kod mene je jedno jaje veće od drugog, dragi uredniče, jel normalno to ili da se zabrinem?
očigledno da i ti imaš vremena, čim ti prdiš po klixu
@NaTraguSlobode .. imam, jašta, evo spremam se da rano krenem malo do Jadrana .. pa ubijam dosadu .. jel problem?
PRIKAŽI ODGOVORE (8)