Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko iz neke horor distopijske serije, tipa black mirror. Strasno i morbidno. Treba zabraniti iskorištavanje djece za bilo kakve fotoshootinge.
Trebamo zabraniti iskorištavanje djece tako što ćemo im zabraniti gledanje ovih bolesnika. Prije svega preko muzike, većine filmova i crtanih (disney) . Do nas je.
Sa pedofilijom ili bez daleko najgluplji brend kojeg furaju samo mentoli i wannabe sponzoruse.
Kad LGBTQrstuv uzme stvar u svoje ruke.. samo polako.. nema ogavnijeg i napadnijeg mileta od pomenutih
Bolesnici jedni, odmah zatvoriti firmu, bojkot sirom svijeta!!!!
sve otišlo helać ajdina mi malog
Ova slika je jos uvijek blaga, kakva je kampanja vodjena...kakvi su detalji prezentovani...sve u stilu satanizma, bondagea I pedofilije... jasno je da satanisticki pedofili predvode ne samo ovu qarnu od kompanije, vec I cijeli zapad..Balenciaga je naravno kriva, neka se materi svojoj izvinjavaju, nema sense da oni sami nisu odobrili sta ide na slikama, a sta ne...OPREZ LJUDI, ovi nam rade o glavi!!!
Odobrili smo pedere sad idemo dalje na pedofile, jer i oni trebaju slobodu izrazavanja i imaju pravo da budu pedofili!
Ovo je normalno a ljudi sto zabranjuju pede.luk i nosenje samo Gača i grudnjaka na javnim mjestima (qatar i ona hrvatska šatro navijačica) to se osuđuje. Svaka čast moroni
Kanye West je bio u pravu
šteta collab sa adidasom im je odličan baš sam mislio uzeti nešto iz kolekcije sad neću
Gori su roditelji koji dopuste da im djeca budu dio ovoga. Meni ne trebaju europske vrijednosti.
Sto bi se reklo po naski....platis kaznu i ides dalje.😎🤬
Da smo imalo normalan svijet svi odgovorni bi u zatvor trebali zbog ovog