Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mo Rambo u ekstazi.
What are you, a fag?
S ozbirom da je ovo placena reklama , ja evo licno bojkotujem Klix i samim tim necu vise koristiti ovaj portal za vijesti. Dovidjenja klix!
Jel se neko zaj...va sa objavom ovog clanka?? Nemam nista protiv nek radi ko sta hoce al nemojte nam to djeci nametati. On ako hoce da obuce suknju otici ce i kupiti al moje dijete ne treba da se pita jel normalno pored ovakvih! Nije normalno da musko nosi suknju i sminka se i lakira nokte pa pucajte minuse boli me k....
ja.mode
Ma bravo ....djevojcice treba da budu striptizete i to treba da je odgoj omladine ...fuj.
teen kolekcija???? wow, ode sve u pm.....