Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne padajte na ove gluposti, vazelin nema nista korisno u sebi apsolutno nista!!
S vazeljin ili bez vazeljin?
vazeljin 'odi ovamo!
Vazelin se,između ostalog😏, često koristi i za mazanje obuće zimi, radi zaštite od vode. Tako da mogu misliti kako djeluje kad se nanese na kožu lica, totalno dihtovanje pora. Bit će da je opala prodaja kreme u apotekama, pa je malo, pogrešno, reklamiraju..
Joj niposto. Zatvorit ce pore napravit bezveze problem na kozi. Ne sirite budalastine..
https://www.youtube.com/watch?v=U6vC_krWdMI&t=90s
https://www.youtube.com/watch?v=rsLFHOWN_28
Ko je toliko lud i ovo objavio. Ljudi muskarci zene, VAZELIN NE KORISTITI NA KOZI. To je naftni derivat kojim cete unistiti sve dobro sto imate na kozi. Ovo je za tuzbe. Vazelinom mozete samo podmazat vrata da ne skripe !!!!!!!!!!!
samo ti mazi kancerogenom tvari gdje hoces, ja cu samo na obucu da zastitim od vode😀
Domaci losio za kozu bebe Tahirovic, glavni sastojak vazelin. Ne znam kako je to moguće.
Hehehehe😏😉