64-godišnja glumica
86

Sharon Stone pokazala izgled u kupaćem kostimu nakon što je otkrila kako održava liniju

N. O.
Sharon Stone (Foto: EPA-EFE)
Sharon Stone (Foto: EPA-EFE)
Sharon Stone oduševila je obožavatelje pozirajući u bikiniju za zadivljujući selfie u ogledalu te pokazavši zavidnu figuru u 64. godini.

Zvijezda filma "Basic Instinct" fotografisala se u bikiniju s raznobojnim uzorkom dok se požalila što je u formi tek na kraju ljeta.

Pokazala je svoj zategnuti trbuh dok se smiješila ispred velikog ogledala u spavaćoj sobi.

Sharon je u šali upitala: "Zašto uvijek dođem u formu kad ljeto završi?"

Ova fotografija dolazi nakon što je prošle sedmice za časopis WSJ otkrila kako je uspjela zadržati svoj zadivljujući stas i u 64. godini.

Otkrila je svoje tajne koje su uključivale uživanje u voćnom doručku, plivanje u bazenu, spavanje osam sati svake noći, svakodnevno izvođenje čučnjeva i kupke punjene solima iz Mrtvog mora.

Zalazeći dublje u svoju rutinu, izjavila je za magazin: "Moj omiljeni doručak je lubenica s feta sirom i mentom, s maslinovim uljem, soli i biberom, a onda uz to obično pojedem komad bezglutenskog tosta od kiselog tijesta i biljni čaj ."

I nastavila je objašnjavati svoj opsežni režim vježbanja, dodajući: "'Tokom pandemije covida… počela sam smišljati različite stvari koje sam radila samo za sebe. Mislim da su čučnjevi jako važni. Ako radite čučnjeve svaki dan, to vam stvarno pomaže cijelom tijelu."