PROMO
44

Sezonsko sniženje svjetski poznatih brendova koje se ne propušta

Replay
Replay
Iskoristite nevjerovatnih 50% na sve artikle kolekcije proljeće-ljeto 2020 poznatih svjetskih brendova kao što su Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Trussardi, Diesel i Replay!

Fashion Team dućane: Tommy Hilfiger, Calvin Klein Jeans i Trussardi posjetite u BBI Centru u Sarajevu kao i njihove Multibrand dućane LULU GOLD u Sarajevo City Centru i Bingo City Centru u Tuzli.

Iskoristite nevjerovatno Sezonsko sniženje na sve artikle -50% proljeće-ljeto 20 kolekcije i obradujte sebe i svoje najdraže hit modelima.

Tommy Hilfiger

Saznajte šta je novo za kolekciju proljeće-ljeto 20 i najnovije trendove muške odjeće Tommy Hilfiger. Od bezvremenskih polo majica, traperica, chino hlača sa inovativnim raztezljivim TH Flex materijalom, cipela sa najboljom klasikom, Tommy Hilfiger proljeće-ljeto kolekcija sadrži sve što je potrebno da upotpuni vaš stil.

Tommy Hilfiger
Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger džins kolekcije se proizvode sa ekološki prihvatljivom tehnikom, za šta je potrebno manje vode i energije. Pored prepoznatljive palete boja crvene, plave i bijele boje Tommy Hilfiger, nova sezona nudi vrhunsko raspoloženje sa bojama poput žute, boja koralja i vodene boje.

Budite ležerni u liniji dukserica, trenerki i majica. Zavirite i u mušku liniju aksesoara kako biste upotpunili svoj outfit.

Ne pravite kompromise u stilu, u ovu sezonu uđite sa sofisticiranošću u našim najnovijim modelima.

Otkrijte nove stilove u ženskoj odjeći, obući i aksesoarima Tommy Hilfiger. Tommy Hilfiger proljeće-ljeto kolekcija sadrži kombinaciju elegantnog stila i urbanog streetwear-a sa prugama koji su ključni detalji. Ikonični modeli inspirisani nasljeđem I polo košuljama unaprijeđeni neočekivanim siluetama i upečatljivim tonovima.

Sportski modeli i savremeni chino modeli bogati su jarkim bojama i ukrašenim popularnim prugama. U proizvodnji se koriste održivi materijali i organski pamuk.

Replay

Noviteti u našoj Fashion Team kompaniji su uvijek prisutni, pa tako da u Fashion Team Multibrand poslovnicama možete pronaći novi modni brend: Replay.

Replay
Replay

Nova Replay kolekcija za proljeće/ljeto2020 inspirisana je autentičnim duhom ovog italijanskog brenda, predstavljajući njegovu originalnost. U osnovi kolekcije su neutralni tonovi obogaćeni intenzivnim, jarkim nijansama kojima odličan kontrast pružaju urbani printovi inspirisani aktuelnom logomanijom. Različiti krojevi i inovativni dizajn nove Replay kolekcije idealan su spoj savremenih elemenata i motiva utkanih u DNK brenda. Replay savršeno spaja svijet sporta, urbani streetwear i savremeni stil.

Calvin Klein Jeans

Kolekcija proljeće/ljeto2020 kultnog brenda Calvin Klein nastala je pod snažnim američkim uticajima koje je Raf Simons doveo do perfekcije. Jednostavni, ali ipak upečatljivi krojevi ukrašeni popularnim "CK" detaljima su must-have sezone. Kolekcija odiše urbanim streetwear-om i predstavlja aktuelne trendove.

Calvin Klein
Calvin Klein

Modni minimalizam, jednostavne linije, svedena paleta boja i kvalitetni materijali glavne su karakteristike kolekcije aksesoara. Veliki izbor donjeg rublja, programa za spavanje, kao i kupaćih kostima za nju i njega očekuje vas u Fashion Team ponudi.

Trussardi

Kolekcije u potpisu poznatog talijanskog brenda možete pronaći u BBI centru u Sarajevu.

Trussardi
Trussardi

Novi mono brend dućan otvoren je na drugom spratu BBI centra i nudi luksuzan asortiman odjeće i modnih dodataka. Trussardi brend je više od 100 godina simbol talijanske kvalitete i inovacije, globalno je poznat po vrhunskoj kvaliteti, eleganciji i eksperimentiranju u svijetu mode i dizajna. Sada je tu, nadohvat ruke, uz obogaćenu ponudu posebnih linija Tru Trussardi i Trussardi Jeans jer grupa neprestano obogaćuje ponudu novim kolekcijama.

Diesel

Kampanja proljeće-ljeto 2020 - For Successful Living - slavni Diesel slogan kreiran je 90-ih godina.

Cilj poruke je da ostane bezvremenska, iskrena i snažna. Diesel kolekcija proljeće-ljeto se vraća svom početku, svojoj srži, naglašavajući svoj najpoznatiji artikal i temeljni proizvod a to je – Jeans (trapper).

Upoznavajući nove generacije sa orginalnim porukama Diesela podsjećaju svijet da živjeti uspješno znači ostati vjeran sebi. Kolekcija proljeće-ljeto u znaku je workwear elemenata. Brend koristi elemente teksasa i nijanse istog kroz sve artikle proljeće-ljeto kolekcije. Naglasak kolekcije je na retro kožnim jaknama i neprevaziđenom džinsu.