Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a ko je ovaj? njega ovo treba lansirati jel? pederluk čisti
Idi mali spavaj, pojma ti nema sta je zvijezda, da joj nije Marine Tucakovic, ne bi je bilo nigdje, Severina, ma fuj i od pjesme i od nje same.. pa ona sa svojim godinama trebala bi biti ko bomba....sve na njoj visi covjece ko kod moje mame,pa bljak....pa pogledaj svpju mamu i vidi da bolje izgleda od nje... ne treba ti prst za povracnja, samo pogledas u njenu facu a ostalo da ne govoim...fuj
On je mooodni gu\'ru !On neema cu\'ru! On je mačak mooodni !A mladići su zgodni !
ahahaha Merlin i stil, pa taj nikako da skine helanke sa sebe
meni je emerik gudelj,.ono bas fency.,skroz.,jako je zgodan.,ima divnu frizuricu.,uh emerice.,a kakav samo guz ima.,,.jel i on topli braco,.da mi ga sredite preko ovog.,xcoma
Boris sigurno zna o čemu govori jer je obrazovan za to. Ako ništa, pametan je i interesantno ga je za gledati. Za razliku od onog transvestita Gudelja.
Kada ćete uraditi intervju sa eminentnim&ekselentnim modnim mudroserom, jednim i jedinim, neponovljivim žvaljom, Emeričom Hot Lips Gudeljom also known as Fešen Drot? To bi bio sudar dva titana, modno \'\'osvještenog\'\' Fešen Drota i vazda onesvještenog Asima \'\'Pomozi mi rijet\'\' Bešlije.
Prepeličja jaja, Kitova peraja, Koga fešen guru Fura na kulturu? Bestežinske glave, Pet minuta slave, Koga sada voli, Angelina Joli?
Jok eto nego su je lansirale lijepe pjesme, umijece pjevanja i moderni aranzmani :P
@rajvosa, ne seri ti. cuj odjeca ko odjeca, sigurno nemas stila jarane pa ti je svejdno sta ces obuc. ima cojk pravo za merlina, prije se oblacio ko levat a sada ko nov covjek. to sto tebi odjeca ne prestavlja nista (garant hodas u trenerci i papucama) ne znaci da nema svoje mjesto u estradi. sto mi je pun racku ovih zaostalih bosanaca sto im sve zivo smeta na svijetu, takve ko ti treba negdje na selo odvest pa tamo filozifiraj kako je odjeca samo osjeca do mile volje.
@merlin,haha,, Ti ces ostati muzicki velikan taman da si citav zivot nosao vrece.A ovaj retard ce ostati retard taman da nosa najskuplja odijela Armani,ili neku drugu razvikanu marku namijenjenu praznoglavcima poput njega. I kad krepa na kraju,niko ga se nece sjecati za dva dana, taman otiso u suhom Armani zlatu...
Severina je bila zvijezda i prije pornica !!!!! Naprotiv pornic je upravo zbog toga i bio popularan...zato sto je ona prva zvijezda sa ovih prostora koja je snimila (objavila ?) pornic... Kakve ovaj lude zakljucke pravi ???
Invazija pedera i na SA-X! Dosta sto je OBN pun tih \"gurua\", neomjte molim vas i vi! ;)
E ti ćeš mi reći kako sam se ja \"odjevao\" papučaru jedan! Skini tu kabanicu sa sebe!!
sto jes\' jes\', covjek je u pravu!