Šljokice i osmijeh
340

Sestre Kardashian zablistale na proslavi 21. rođendana Kylie Jenner

Klix.ba
(Foto: Klix.ba)
Kylie Jenner proslavila je 21. rođendan sa svojim sestrama i majkom u restoranu "Craig's" u Los Angelesu, a potom su se zabavile u klubu "Delilah" čiji enterijer je bio usklađen s njenim stjalingom.

Kylie se pojavila u pink kombinaciji marke Prada, Kim Kardashian u uskoj haljini roze boje, Kourtney Kardashian u ljubičastoj haljini sa šoljokicama, dok je Kendall Kardashian izabrala Pradinu mini haljinu od lateksa. Khloe je obukla srebrenu kombinaciju - šalvare, topić i blejzer, dok je majka Kris Jenner obukla crni kombinezon.

All gang 💞💞

A post shared by Khloe Kardashian (@khloesnapchats) on

Slavljenica je kasnije promijenila odjevnu kombinaciju, ali je opet bila roze boje, ovaj put sa šljokicama. Tako je klub Delilah bio pun šljokica pink boje, a žene su uživale u bazenu s lopticama, porodičnom muralu na zidu i personaliziranim šoljicama. Kylein momak Travis Scott je nastupao za njih.

Get it Khloe @kyliesnapchat

A post shared by Khloe Kardashian (@khloesnapchats) on

Odjevne kombinacije sestara Kardashian i njihove majke oduševile su modne kritičare i fanove koji su kazali kako su sve zasjale i bile glavna atrakcija u klubu.

Kylie je na poklon dobila i personalizovane barbike odjevene kao i one tu noć. Na muralu se nalaze i njihove jače polovine, što je oduševio slavljenicu. Njena sestra Khloe zabilježila sve bitne trenutke na Instagramu.