Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OVE TREBA SVE REDOM JE.BAT!!!
Kada ostale Kardashan izdaju ho.me made. Kim je se vec potrudila
ja mislim da ti \"prskas\" samo sebe...hahhaha e on bi nekog....eee dusicaa hahhahahahhahahhah
Ne branim ih niti imam ikavo misljenje o njima, ali ipak, bile su one poznate i prije pornica. Cijeli zivot su imale dovoljno novaca i zivjele u vilama. Postale su popularne pokretanjem reality show-a (sto se meni licno ne svidja) koje je pokrenula njihova majka a sto nije bilo zbog izlaska pornica u javnost. Ako nekome nije mrsko, moze potraziti njene stare slike, prije pornica, i vidjet ce da je, izmedju ostalog, druzila se sa Paris Hilton...
AMA JA SNIMAO PORNICE I PORNICE ALI NISTA OD SLAVE HAMAN MI MALA CUNA ILI NEMAM RUPU KO DA MI ZABIJE
tite mi kad naprave bisage za konje ja kupim hami potogiji za njegovu argelu da ima i on of rospija nesto
ova skroz desna je za stranice x.xl.com
eto ti moj kosmopolito a ti gigant od kvaliteta pa nemas ni za kafe,sto ti je nepravda.
\"udarit\" i zatim, poprskat\'... to je to
Tako to ide. Postaneš poznat. Snimiš kućni uredak. Izgradiš svoj brend. Liniju odjeće koji nosi tvoj brend prodaješ nafuranim klinkama. Daješ ne toliko skromen donacije za čuvanje planete i životinja. Predoziraš se jer ne znaš šta ćeš od života. Holywood snimi film o tvom životnom djelu.
Šta bih dao da mi ga Kim....mmmmmm
koja je bolja moli mte ?
@ares kane Ma ne ide iver daleko od klade :))
sto pornjic moze proslavit ne moze nista i niko .... :(
@reufe,imaju oni zagondjije 24-7 samo sto tebe takve ne mogu zapasti,mozes samo dahtati preko slike i nazad kod svoje krezave fate.
podero bi ove ko peder playboy
ove asirijanske kobile su najvise para na foru napravile od svih do sada.