Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo Dodiku preusmjerite , on ovo ima :P XD
Nije imo Nikola Tesla, casni izuzetak?!
@Hercegovac, fakat svaki pravi Srbin, i Ivanic ovo ima :P :D
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
...ili najlakše,ne tovite se ko gice...
Haj šuti, dosadan si.
Neću,šta ćemo sad?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
jedite sredu iz cajnih kolutica najbolja dijeta
okreni kasiku naopako..
Pustis bradu i rijesis se podbratka, zene nek ne pokusavaju da ne bude kakvih nus pojava u porodici:)
Hm pa ima mršavijih ljudi koji imaju podbradak, otišlo masno tkivo na najgore mjesto umjesto u sise u podbradak;((
Nije problem u podbratku, nego u stomaku. Podbradak raste iz i zbog stomaka. :)) Smanjiti stomak, pa će se smanjiti i podbradak. A jesu ružni podbraci. :))))
Probušite kašiku :))))
Pobjedu Bosni jedino može donijeti Gospodin Patron, vjerovjesnik i čuvar Balkana i Bliskog Istoka. Gospodin Patron je poslan od strane Allah-Isusa (gospodara svemira), Isusa Nazarećanina (poluboga iz Nazareta koji je obješen na krst) i od Isuseka (beba-duh koja leti u letećim kolicima svemirom i nebom iznad nas). Gospodin Patron će sačuvati Bosnu, molimo se večeras Isuseku da proleti iznad Bilinog polja i da baci čari zla na Andalužane. Da ih Bosna dobije 6-0, hoćemo Isuseka mi. Gospodine Patrone, tvoja slava u džennetu neka bude, neka Bosna pobjedi Andalužane, neka se direktor zloduha Abu Zoster muči u mukama. Gospodine Patrone, volimo te.
Samo se ti ismijavaj, a kratko ces se smijati, a dugo plakati.
Samo whey bajo moj
ma samo fotošop nabavite
otkad te nema ja nemam sna i svaki dan je ko godina,ma smao da si samnom dao bi sve,jer i kad me varas ti me varas najbolje . . . . ova me raskućila drugari
sve neke maske i voda,a niko ne preporucuje da se trenira
sve vjezbe...
Pusti bradu.
imal kakav savjet da smanjim glavu?
moš u fotošopu
nista fotošop, samo necural!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Shta fali podbradku, svaki ozbiljan privrednik i politicar u BH ima podbradak!