Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
s ovom plavom kad udjes u vozilo gradskog saobraćaja svi odma pripreme karte
Hahahahahaha to je bilo, sad su promijenili stajling na crne majice
Džaba ti sve te košulje ako nemaš dobru peglu :)
Ova karirana s kratkim rukavima je not done.
Bijela - mladozenja / plava - drot jal revizor, kragna druge boje - derpe / karirana - iskljucivo za cugere jer se lako kamufliraju medju stolnjacima jeftinih birtija / smoking kosulja - eskluzivno za dzeparose u pozoristu.
1. za konobarisanja 2. za kontrolisanje karata 3. za prodaje namjestaja 4. za prodaje auta 5. za savjetovanje u OBI-u 6. za rad u Coloseumu Nikad neces ostati gladan...
plava je rezervisana za Grasovce
imam ih sve Je?at ih
bijela ponedjeljak - petak
Ova karirana kosulja paul & shark 800 maraka
bijela.............njami
Najbolja je kosulja koja se ne treba peglati:)
prakticna zena :)
@ogledalce Sta sam ih se svojih napeglala ne znam ni broj, zato kad pocnem peglati i njegove, pocet cu naplacivati svako peglanje, da imam nekog profita:))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Glava me zaboli od cijena...
7. košulja bez rukava Ova košulje idealna je ako ne želite ništa bacit pod jaja
neam para ni za jene
@adinzne.omerhodzic daću ti ja jednu. Imam dvije plave. :)