Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije kostim seksi nego ova mava
maca hebiga
@vodenicar2 još samo ovdje nisi drmnuo komentar, ajde, pa neka ide život: https://www.klix.ba/scitech/tehnologija/jednostavni-wifi-sistem-eero-garantuje-odlicnu-konekciju-i-na-udaljenim-mjestima/170916004
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Vise je ona seksi neko cijeli komplet
blago se faketu...
Just for note: svijetom upravlja nacija sačinjena od jedinki koji dobrovoljno daju stotine dolara na dječije kostime i šminku. Kakav biznis ne plećima ovim zaigranih debilčića.
@LjepiHuso meeeow
@AriaScorpio reci fino, dobra ova mala, osjecas se ugrozeno... ureeedu je.. nece ti nista biti :D
Ova maja i novine da je nabacila bila bi seksi, sto ne obukose kakvoj prosjecnoj amerikanki od 120kila ovu haljinicu
Amerika ima Klauna :)
Ovo je stvarno talenat. Decenijama trujes narod laznim vijestima i neistinama, a onda bez zelje i potrebe da se pravdas i objasnjavas, iskoristis to za dodatni profit, zabavu i zaglupljivanje marve.
ima li u ponudi Dnevni Avaz?
U nas ce se nositi haljinke Sebija- I ja Baketa za trku imam, Dudukovca- Od Bakinaca do zidica u Vashingtonu, Covkinica- Ko u kriz, ko u ciricnu partijsku knjizicu, Dushanka- Nije ovo vreca na meni,al je komforna
Sta misli hrvatska teroristicka manjina u BH o tome, bas nikog ne zanima....
Koliko gluposti i ljepote na jednom mjestu