Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Harry potter:))
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... Sve mi uzelaaaaa, aaaaaa sve mi uzelaaaa
šta je ovo.......umjesto ljepotice........ljepotan dana............... fali mu koji kg i godina
Ne razumijem opsjednutost zgoljavim muskarcima. Treba malo mase, da pritisne..
@issue A jok, treba da poziraju kao u pornjavi, svaki put. Reality check. Mrsave zene i muskarci su samo prolazni trend. Masa je mama, ne krkanska stomacina, nego da izgledas normalno.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Mogu i razumit kad se žene rastežu i slikaju ali muški,mišić ko u vola a on se rastegnuo na kauču to neki sram ga bilo,kopaj
susjed iz hrvatske zeli da ga harry opali onom metlom
ajj klixa ... sexi?? ubi te se
GEJ!!!!
...žene na aparatima.
Gdje nebi bile..Njaki neodoljiv a i čobana ima ljepših od njega!!
Jok treba biti čupavi dlakavac rodjoo nije se kupo 7 dana.. onako klasika stil sefika skini mi carape.. daj ba sta vam je momak izgleda top..
pederi
:D Ako bi ovakvi primjeri bili u rubrici "Ljepotani", bolje onda bez nje.
@gdjica_zlica :D Nisam racunala na to da bi mogli stavljati ovakve i slicne promasaje.
Kao svi moraju biti nabildani i kockasti hahahaha.... napokon da vidim nekog da je lijepo gradjen da ije napuhan od protei.
unff!! yas please!
Haj raduje me sto nema onih neki homofobicnih komentara :D mozda se ti "citatelji" prepadnu kad vide gole muskarce xD
Andzelina se osisala?
Seksi i zavodljiv...ovak na prvu, podsjeca na Kviska...:-)))))
@kiki zgoljav :-(
@eva711 ma beze skroz..:-(
PRIKAŽI ODGOVORE (2)