Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isto ko kad bi ja u gaće stavio bananu, al kad dođe stani pani šta onda
Kaze Fata Muji hocu da povecam grudi, a on joj kaze uzmi toaletni papir pa trljaj svaki dan izmedju njih...mislis da ce to pomoci, pita Fata...pa pomoglo ti je s tolikim guzovima, valjda ce i sa grudima :)
@Bstecak Hahahaha
popijem tri rakije i one su vizuelno povećane
ma treba se rodit sa lijepim i velkim grudima
Jednostavno,termo carape
To ih povecavaju radi njih samih, standardna suplja!
Nije problem u sisama nego u pet redova slaufova oko stomaka i viska kila dovoljno za jos jednu osobu. Na vitkoj liniji sve sise i sisice lijepo stoje.
Cice su cice,pa kolike god..! Živjele cice 😎😎😎
I kaze zemljotres
i kajete zene sa malim sisama ne trebaju nosit dekolte da vii vidite moju komsinicu, stvarno male sise ima, ali ona obuce bodi majicu tad joj sise dodju do izrazaja znate kako, kud su one simpaticne nekakve, ma ko lutke a stalno oblaci nosi i dekolte tako da zna kako ga nosit sa onako malim sisicama, i vjerujte da nista joj ne fali
aaaj gledaj sise puna trnaca eh sto ovo volim vidit nego da mi neko da 20 maraka
kad sise ne vidiš jel?
Žene su namazane, znaju da su većina muškaraca vizuelni tipovi
aaaj gleddaj sise puna trnaca e ovo vise volim vidit nego 20 maraka dzaba dobit
ne diraj zensko srce ono je jedno diraj sise one su dvije
Zašto??
Sloboda sisama
@badza, svih veličina i oblika👏
Ne možeš uvećati ako nema ništa, samo maramice možeš staviti
Ovo je clanak za Bozu vrecu