Priželjkivala titulu
0

Sandra Andrić najljepša u istočnoj Hercegovini

SRNA
Foto: SRNA
Foto: SRNA
Devetnaestogodišnja Sandra Andrić iz Trebinja proglašena je sinoć za Mis Istočne Hercegovine za 2011. godinu.

Prema odluci žirija, za prvu pratilju je izabrana Božana Stajić, dok je druga pratilja Tanja Kijac, obje iz Nevesinja. Za Miss fotogeničnosti proglašena je Ljiljana Vučurević iz Trebinja, dok je Miss šarma Nada Vujović iz Bileće.

"Priželjkivala sam titulu, ali nisam se nadala. Ovo je bilo iznenađenje za mene. Nadala sam se nekoj od lenti, ali ovu pobjedničku zaista nisam očekivala", rekla je nakon izbora za Miss istočne Hercegovine Sandra Andrić.

Sandra Andrić ima devetnaest godina i studira u Mostaru, a na izbor za Miss prijavila se na nagovor majke i brata.

"Planiram da nastavim svoje studije i da se pripremam za kasting za izbor za Miss Republike Srpske", dodala je Andrićeva.

Trinaest djevojaka iz cijele istočne Hercegovine takmičilo se za laskavu titulu najljepše djevojke ove regije, a pet mladih i lijepih Hercegovki, ovim izborom, steklo je pravo da nastupi na takmičenju za najljepšu djevojku Republike Srpske, koji se organizuje za Izbor Miss BiH za Miss svijeta 2011.

U revijalnom dijelu programa nastupili su članovi plesnih grupa "Migado", "Let's dance" i "Vi Dance", mladi manekeni, te poznati pjevač Bojan Marović.