Usklađen par
162

Sabina Ćudić crvenim tepihom prošetala u haljini od 27 dolara: Sve je bilo u zadnji tren

D. J.
Foto: D. S./Klix.ba
Foto: D. S./Klix.ba
Otvoreno je 28. izdanje Sarajevo Film Festivala, a na svečanosti otvaranja prisustvovale su brojne ličnosti iz svijeta filma, politike kao i drugih sfera javnog života u Bosni i Hercegovini.

Crvenim tepihom su prošetali i brojni bh. političari, između ostalih, i zastupnica Naše Stranke Sabina Ćudić koja je stigla sa suprugom, glumcem Albanom Ukajem.

Par je privukao pozornost i svojom odjevnom kombinacijom, a Sabina nam je otkrila i da se iza njihovog stylinga krije zanimljiva priča.

Foto: D. S./Klix.ba
Foto: D. S./Klix.ba

Naime, Sabina je odjenula ružičastu haljinu sa cvjetnim uzorkom koju je iskombinirala sa plavim cipelama i torbom u sličnoj nijansi.

"Haljina je Jay Crew, kupila sam je nedavno u Americi. Bila je na velikom sniženju, platila sam je samo nekih 27 dolara. Torbica je stara 7-8 godina, Massimo Dutti, a nakit je mamin. Sve je improvizacija u zadnji momenat", kazala nam je dobro raspoložena Sabina.

Dodala je kako je njezin suprug odjenuo vintage sako koji je kupio u second handu, hlače je šio za vjenčanje svog brata prije nekih 11 godina.

"Ove cipele je nosio na našem vjenčanju prije nekih osam godina", otkrila nam je Sabina.