Pun pogodak
17

Rihannina kolekcija rublja puštena u prodaju, dame satima čekaju na kupovinu

Klix.ba
Foto: Savage X Fenty
Foto: Savage X Fenty
Kolekcija donjeg rublja popularne pjevačice Rihanne pod nazivom "Savage X Fenty" danas je zvanično puštena u prodaju. Međutim, dame koje žele doći do komada s potpisom zvijezde s Barbadosa, morat će biti veoma strpljive jer će satima čekati na kupovinu, pišu američki mediji.

Rihanna je u svojoj kolekciji dizajnirala grudnjake velikog raspona veličina, od 32A do 44DD, kao i donji veš u veličinama od XS do 3XL. Samo 12 sati nakon lansiranja kolekcije, većina rublja velikih konfekcijskih brojeva je rasprodana.

S obzirom da se Rihanna odlučila na većinsku internet prodaju, pojedini kupci su satima čekali samo da uđu na njenu stranicu Savage X Fenty.

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Prema komentarima na društvenim mrežama, Rihanna je uspjela poredati u liniju sve žene na intenetu. Međutim, čini se kako damama nije problem čekati na savršeni komad rublja.

Modni kritičari predvidjeli su Rihanni veliki uspjeh još prije lansiranja kolekcije. Sexy rublje za žene svih veličina i oblika tijela definitivno se pokazalo kao pun pogodak. Inače, pjevačica je na ideju dizajniranja donjeg rublja došla kada nije mogla pronaći idealnu boju grudnjaka i veša za obući ispod providne haljine koju je nosila na reviji Council of Fashion Designers of America.

Leomie killin it in category: #DAMN ... @savagexfenty 😍 10 days.

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Podsjećamo, Rihanna je prošle godine pokrenula liniju šminke Fenty Beauty koja se pokazala veoma uspješnom. Ona također ima i svoju modnu liniju odjeće Fenty Puma.