Vogue
0

Rihanna: "Volim svoje tijelo, osjećam se seksi"

Sarajevo-x.com
Rihanna, prelijepa muzičarka s Barbadosa, nedavno je pozirala za američko izdanje magazina Vogue i dala opširni intervju u kojem je govorila o svom odnosu s ocem, karijeri, stilu, ali i o svom tijelu. Stala je i pred objektiv fotografkinje Annie Leibovitz i pokazala zanosne obline.

Prvi put progovorila je Rihanna o tome kako ju je otac doslovno prodao za novac. Nakon što ju je fizički napao bivši dečko Chris Brown, Rihannin otac shvatio je da može dobro zaraditi na tome. Sve informacije prodao je medijima i slomio kćerkino srce.

"Nikada nisam mogla ni pomisliti da će mi moja porodica učiniti takvo nešto. Nisam mogla ni sanjati da će me otac izdati", ispričala je crvenokosa muzičarka.

No, iako je izgubila povjerenje u svoje najbliže Rihanna je nastavila dalje. Sve je uspješnija u poslu kojim se bavi i zadovoljna je svime što je do sada postigla.

Uskoro će se pojaviti i u filmu "Battleship", a tokom priprema za ulogu i snimanja filma počela je obraćati više pažnje na svoje tijelo.

"Tokom snimanja filma shvatila sam da ja ustvari jako volim svoje tijelo. Osjećam se seksi. Prvi put ne želim da se rješim svojih oblina", kazala je Rihanna za Vogue.

Također, dodala je da se potpuna promjena u njenom životu desila kada je skratila kosu.

"Kada sam skratila kosu promijenila sam u otpunosti svoj stil", istakla je 23-godišnja ljepotica, napomenuvši da jako voli eksperimentisati sa stilovima i da moda za nju znači preuzimanje rizika.

Inače, Rihanna je najmlađa Afroamerikanka koja se pojavila na naslovnici američkog Voguea.