Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja koliko sam primijetio, ona to i ne nosi.
rihanna izgleda kao da smrdi... p.s.: željno očekujem vaše dislajkove i optužbe da sam rasist!
@TheGirlfromlpanema prava hodajuća petrijeva posuda ;) drkoši uopšte nisu izbirljivi....a lako je uvijek to play the racist card! mogu ti reći da si pravi Sherlock.... uzela sam ovaj nick koji mogu lako halaliti kad opet dođe do doviđenjiranja ;) evo nam ptičice pjevaju proljeće ovih dana i dan je osjetno duži! ljub, ljub, draga girlie :* :*
Koliko je samo ovim ljudima dosadno i koliko ne znaju sta ce sa parama pa plaćaju ljude da lafo kreiraju za njih. Više mi je zao djevojčica koje "padaju" na ovo.
Mogla je makar kosu oprati.
Koje gluposti. Ne radi ona nista, niti to zna raditi (aludiram na dizajn donjeg rublja i sminku). Djevojka je u zamjenu za basnoslovnu sumu novca dozvolila modnoj kuci da nova kolekcija nosi njeno ime, potpis.
Zaboli me za njom i njezinim rubljem.
Super, odlicno, ali ja mislim da ovaj Dzenan Jahic nije normalan. Pa zajeb’o je sve majmune drzanjem tijela.
A ja mislio gornjeg rublja
Dobar poslovni potez ...
ove poznate licnosti samo dok jos auta pocnu proizvoditi Rihanna rn rn prvi projekat
Para na paru uš na fukaru
Hoce li biti u xxxxl?
Znala je sta da bira
Moze joj se
Ja od 100 metara strika za ves napravim 50 Gaca
Super mi je za vidjeti svestrane ljude..