{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Revija kreacija od recikliranih materijala u Domu za stare u Zenici

14.2.2013. u 14:42
3
12
Revija kreacija od recikliranih materijala u Domu za stare u Zenici
3
Udruženje građana bivših i liječenih ovisnika iz Zenice danas je u Domu za stara lica u Zenici organizovalo modnu reviju i druženje sa korisnicima Doma, a sve u povodu obilježavanja Dana zaljubljenih.
Predsjednica Udruženja građana Bilo Alma Bradarac izjavila je kako je povod za ovu reviju obilježavanje Valentinova, ali i prilika za promociju Udruženja koje postoji od 2007. godine.

"U saradnji sa JU Dom za stara lica organizovali smo ovu modnu reviju koju smo poklonili korisnicima doma, a sve u povodu obilježavanja Valentinova. Modnu reviju je pripremila Dijana Džulan, a modeli su nosili kreacije napravljene od recikliranog materijala, vrlo interesantne su suknjice od starih kišobrana i stari odjevni predmeti ukrašeni čipkom, a sve izgleda kao novo", kazala je Bradarac te dodala da je ovo ujedno i promocija Udruženja i prilika da se široj zajednici ponudi nešto novo.

Modeli današnje revije bili su članovi i simpatizeri Udruženja Bilo koji su današnji zadatak izvršili sa zadovoljstvom i na volonterskoj osnovi, a korisnici Doma za stara lica su svaki model i kreaciju ispratili aplauzom.

Pomoć u realizaciji ovog projekta pružila je JU Zavod za borbu protiv bolesti ovisnosti iz Zenice.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: