Nova kolekcija rublja
11

Razigrano proljeće uz Alma Ras

Klix.ba
Kolekcijom Alma Ras za proljeće-ljeto 2012. provlače se inspirativne boje koje traju, kao i koordinirane grupacije proizvoda. Romantične boje, najbolji prirodni materijali, inspirativni žakard u ženskoj kolekciji rezultirali su prekrasnim spavaćicama, neodoljivim pidžamama, ali i rubljem kao svakodnevnim pratiocem.

Ovosezonska kolekcija je podijeljena u tri linije proizvoda za istančani ukus kupaca različitih generacija. Mladalački razigrani modeli prate liniju tijela trendovskim detaljima, bojama i dezenima. Za sve one čiji život obiluje dinamikom, aktivnošću i obavezama tu je linija srebrene boje od najfinijeg pamuka, ugodnog kroja i modernih detalja. Zlatna linija pruža sigurnost kroz ležerne i opuštene modele za dan i noć u najkvalitetnijim pletivima i profinjenim kombinacijama boja. Za trenutke odmora ili izlaske u ljetno predvečerje, Alma Ras nudi selekciju ležernih haljina, hlača i majica od najmekše, prozračne viskoze.

Tokom sezone očekuje vas mnogo ugodnih iznenađenja u buticima Alma Ras, kao i posebno osmišljene ponude i nagradne igre.

"Žena uvijek mora biti elegantna i fantastična", poručila je davno Coco Chanel, a u sezoni koja je pred nama, sa proljetnom kolekcijom Alma Ras, to sigurno neće biti problem.

Osjećajte se svježije, zadovoljnije – neodoljivo!